Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Teta Višnja  (Pročitano 46031 puta)

boban01

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 204
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Teta Višnja
« poslato: 05-12-2008, 02:54:48 »
Zovem se … nije važno. Imam 17 godina i obožavam zrele žene. Zašto? Ne znam…

Svoje prvo seksualno iskustvo ostvario sam sa maminom sestrom, tetom Višnjom. U to doba palio sam se na mamu. Promatrajući njene zamamne obline s naznakama celulita, sanjario sam o divljem prodoru u njezinu pozadinu. Želio sam zaorati u plodnu oranicu i sasuti svoje sjeme u utrobu iz koje sam potekao. Jagoda, moja majka, kao da nije primjećivala da sam odrastao, što me je iznimno nerviralo, ali mi je omogućavalo da nesmetano uživam u njezinoj intimi. Jagoda je bila otvorena. Otkako smo ostali bez oca promijenila je dosta tipova. Jebala se kao štuka. Onoga što je ona sa svojih 35 radila ne bi se posramila ni gimnastičarka. Toliko sam želio biti uzrokom njenog stenjanja u ekstazi…O tome, međutim nije bilo govora, na to ne bi pristala ni da sam bio posljednji čovjek na svijetu .

Teta Višnja je starija mamina sestra. Guzatija i sisatija, ali puno zatvorenija i konzervativnija. Nikad se nije udavala, ni sad ne znam zašto. Višnja nas je često posjećivala, i obožavala me je poput vlastita sina. Često je prekoravala mamu što je preslobodna, ali predamnom o tome nikad nije željela govoriti. Volio sam je. Bila mi je druga mama. Ipak, nisam mogao ne primjetiti glatkoću njezine kože,guzu koja je izazovno pozivala… Nakon što bi Višnja odlazila Jagoda bi često ljutito više sama sa sobom nego sa mnom razgovarala o ograničenoj glupači koja glumi djevicu Mariju. Iako naoko nezainteresiran, uspio sam saznati da Višnja nema frajera, i da joj pica vrlo rijetko ide na remont. Tu sam vidio svoju šansu.

Iako sam igrao na obje fronte, igrao sam neuspješno. Prilika se ukazala kada sam joj se najmanje nadao. Na dosadnoj sestričninoj svadbi, na kojoj sam počeo razmišljati o tome kako bi vrhunski bilo jebati nevjestu u svadbenoj noći prije mladoženje. Promatrao sam igru. Neki osrednji bezveznjak prišao je Jagodi i pokušao je nagovoriti na ples. Na prvi pogled bilo je jasno da ju nije baš oduševio svojim stilom, i već sam počeo suosjećati sa supatnikom koji je poput mene nikada neće jebati, kad je ustala vjerojatno više iz želje da prekine razgovor, nego iz želje za plesom. Plesali su. U trenutku kad je pokušala otići naručio je pjesmu za nju. Ovaj ples je bio malo žešći. Lagano se oznojila Vratio se s pićem. Popila ga je naiskap. Ples, piće, ples, znoj…trajalo je to oko dva sata. Jagoda je čitavo vrijeme djelovala bezvoljno ali ju je bezveznjakova bezgranična volja ipak uspjela zadržati kraj njega. Konačno, poveo ju je van.

Naravno, pošao sam za njima. Tražio sam ih, no bezuspješno. Iznenada vraćajući se prema hotelu začuo sam tiho stenjanje. Da to sam pomislio, i pažljivo krenuo prema izvoru zvuka. Kroz pritvorena zadnja vrata renolke 4 virile su dvije tanašne dlakunjave noge s hlačama spuštenim do koljena. Kada sam se približio imao sam što vidjeti, bezveznjak je nogama se opirući u prašinu kraj automobila karao Jagodu, koja se ležeći na zadnjem sjedalu uprla nogama u krov renolke, tako da su joj oči ispadale.

Jebi ga, upornost se isplati. Spoznaja da sam je i ja trebao napiti i pojebati, i praviti se poslije da se sve to slučajno dogodilo, stigla je prekasno, ali nešto sam bio naučio. Bio sam siguran da se ovaj siromah neće s nje skidati do jutra, kao što se uostalom ne bih ni ja. Pola dva, možda da još nešto popijem pa idemo kući…

Tada sam je ugledao. Usamljena u kutu u tankoj ljetnoj haljini, pogleda uprtog u mladence, sjedila je Višnja. Vrag u meni se probudio. Noć je tek počela…

Višnja je bila iskrena vjernica. Sjetio sam se toga ugledavši križić koji se smjestio u udolini među njenim sisama. Pitao sam se smatra li sodomiju grijehom ili je to nadrasla? Kakvu pičku ima? Uredni izbrijani crni trokutić poput Jagode? Prije bih rekao pomalo neuredni krijeposni busenčić. Da je znala što mi se mota po glavi vjerojatno se ne bi osmjehnula.No, očito nije. Igra je počela. Nije bilo povratka, ovaj put odlučio sam ići do kraja.

Višnja je pila crno vino. Ali pila je tako polako da bi uspjela popiti čašu tokom čitave večeri. Osjetio sam da je moram zbuniti. Napunio sam čašu njoj i sebi i nazdravio mojoj najdražoj tetki Višnji. Dva deci su bila u njoj. Nabavio sam novu flašu i odlučio da započnem igru kad je popijemo. No Višnja je stala, trebala je nov poticaj iako ja lagano rumenilo davalo do znanja da nije baš vična piću. Prvo što sam se sjetio je pitati je gdje je Jagoda. Primjetio sam da je plesala s nekim čovjekom i tada su iznenada nestali. Ona je samo duboko uzdahnula. Misliš da je prca? upitao sam.

Bila mi je to posljednja nada da ću je izbaciti iz takta. Sipala je vino i ubrzano otpila gutljaj. Nije se lijepo tako izražavati, rekla je nevješto. Ali to je istina, mogu se kladiti da negdje vani vodi ljubav s njim. Misliš da ne? Suhe usne otpile su još jedan gutljaj i sada sam znao da ću uspjeti. Još samo malo. Postalo joj je vruće. Vjerojatno da, ali nije na nama da o tome raspravljamo, rekla je pomalo ljutito. Mogu se kladiti da je smišljala bukvicu koju će očitati Jagodi, ne znajući što joj se sprema.

Zašto? Pa to je sasvim prirodna stvar? Misliš li da ima nešto loše u tome? Bilo je to pitanje koje je pokrenulo lavinu. Govorila je, objašnjavala, grlo se sušilo, gutljaj po gutljaj flaša se praznila. Ne znam što je govorila iako sam je pozorno promatrao. Pitao sam se da li uzdiše za vrijeme seksa, kako puši, voli li ga progutati do kraja ili samo licnuti. Kada je završila, ni sama više ne znajući što govori, samo sam potvrdio: imaš pravo. Bilo je pola tri. Vrijeme da se stvar privede kraju. Tada sam zamalo sve pokvario. Razmišljao sam o boji njezinih gaćica. Vino je i na meni ostavilo traga. Namjerno sam bacio vilicu pod stol i sagnuo sa da je pokupim.

Ništa ne sumnjajući raširenih nogu išćekivala je da se vratim za stol. Vidjevši busenčić koji se probija kroz tanke crne čipkaste gaćice, poludio sam. Ruka je sama krenula. Osvjestio sam se tek dotaknuvši unutrašnju stranu njezinih bedara Trgnula se i pogledala pod stol. Bila je neugodno iznenađena. Pomislio sam da je gotovo.Tada sam se sjetio da je i ona pijana i pokušao spasiti stvar. Višnja, žao mi je ali neki veliki pauk ti je klizio nogom, rekao sam znajući da se boji paukova. Očekivao sam pitanje tipa a gdje je sad, ili zašto ga ja nisam osjetila. Vino je učinilo svoje. Rekla je hvala ti i umirila se. Osjetio sam miris pice, i poput pit bulla krenuo dalje.

Rekao sam da mi je slabo i da moram van. Naravno pristao sam da pođe sa mnom. U jednom trenutku nisam znao što dalje… No tada mi je sinulo. Nadao sam se da su Jagoda i bezveznjak započeli novu rundu jebaljke jer će inače čitava stvar propasti. Poveo sam je prema parkiralištu, obuhvativši je lagano oko pasa vrebajući položaj crvene renolke. Lagano stenjanje značilo je da mi se sreća još jednom osmjehnula. Isuse, pa to je Jagoda, pravio sam se iznenađen…Višnja mi je naredila da budem tiho i radoznalo pogledala. Bezveznjak je doslovce skakao po Jagodi ,koja je ležala potrbuške, dok ju je jebao zguza. Stenjanje je postajalo sve glasnije… Višnja se naslonila preko haube susjednog auta kada sam je počeo šlatati.

Isprva od silnog uzbuđenja nije ni primjetila da joj mijesim guzu i dude, no kada sam joj pokušao skinuti gaćice osvijestila se.Hej , šta to radiš? upitala je,pokušavajući se otrgnuti. Naslonivši se na nju svom težinom, pritisnuo sam je uz haubu ne dajući joj da se pomakne.Napeti kurac je uživao u kontaktu s njezinom mekom guzom. Tiho ćuti će nas odgovorio sam, a šta bi onda mogli pomisliti? Šutila je. Tada je definitivno izgubila bitku. Dok je premišljala što bi učinila, brzim pokretom, strgnuo sam joj gaćice i više srećom nego znanjem oslobodivši napetu zvijer iz hlača upiknuo je u njenu vlažnu unutrašnjost. Zarežala je, ali je ipak ostala tiho. Bilo je veličanstveno. Laganim pokretima ispipavao sam teren, još uvijek je pritišćući uz haubu. Mali krugić, lijevo pa desno…fantastično. Brzi ulaz, pa polagani izlaz. Lagano sam ubrzavao.Njeni tihi šapćući protesti bili su zamijenjeni laganim uzdasima. Osjećao sam se zbilja fantastično.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


diablo

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 1
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Teta Višnja
« Odgovor #1 poslato: 17-03-2009, 20:08:11 »
 (thumbup)

Tagovi:
 

GoogleTagged