Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Tetka Stana  (Pročitano 27803 puta)

jaskojas

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 329
  • Teme korisnika u ovom forumu
Tetka Stana
« poslato: 05-08-2010, 22:19:56 »
Negde pocetkom oktobra 2oo6-te, moj najbolji drug Dule me je zamolio da se angazujem i pomognem na sredjivanju jedne manje kuče, koju je kupila njegova mama Stana posle razvoda sa njegovim ocem Goranom. To nije bio običan razvod već raspad sisetema u njihovoj porodici. Posle mnogobrojnih svadja i prepirki, sa kojima sam bio upoznat, preko Duleta, razlaz je bio neminovan. Prodali su porodičnu kuću u kojoj su živeli svi zajedno, Dule sa ženom i decom Stana, Goran, raštrkali su se na sve strane, svako za sebe. Dule je kupio manji stan u gradu, a Stana je kupila tu kuću u nekom selu 15o km od grada. Elem pristao sam, iako je bilo daleko i oduzimalo mi mnogo vremena. Moja žena se bunila zbog toga, što ću biti odsutan neko vreme.

Bio je ponedeljak kad sam rano ujutru krenuo u to selo da bi joj pomogao oko sredjivanja te kuće. Iako je bio početak oktobra, vreme je bilo fino, kasna jesen, ni hladno ni toplo, taman kako treba.
Tetka Stanu sam znao čitav život, onako jedna ok žena, mada bez dlake na jeziku. Naj jača asocijacija na nju mi je ostala još iz detinjstva. Dok smo bili klinci tetka Stana je bila super pička, i često sam drkao na nju, i to ne samo ja već i mnogi drugi klinci iz ulice. Ne znam da li je to Dule ikada saznao, ili da li je barem naslutio. Sad već sa 55 godina od te super pičke je ostalo nešto u tragovima, ugojila se, zaokruglila po celom telu, njene velike sise bile su još veće i masivnije, ali uvek kad bih je sreo sećao sam se kako smo se palili na nju.

Sačekala me je na dvorištu ispred kuće sa velikim osmehom.

Ijao Marko, znaš li koliko mi činiš što si došao, nemaš pojma, hajde udji. Zagrlila me je i poljubila, uvodeći me u njenu novu kuću.

Ušli smo u kuću, ona je odmah stavila kafu i počela sa pričom.
Ovde je super, videćeš, mir tišina, kao u raju.
Popili smo kafu, popričali os mnogim stvarima,samo ne o njenom i Goranovom razvodu, i ja rekoh da bih odmah da vidim šta treba sredjivati, jer što pre krenemo sa poslom pre ćemo završiti.
Povela me je kroz kuću i pričala kako bi volela sve da okreči, tri sobe na spratu, dole dnevni boravak i kuhinju, i da bi htela da postavi i laminat po podovima. U pičku materinu pomislio sam, Dule mi je rekao nešto malo, da joj pomognem, a ono ispade renoviranje komplet. Moja žena će da popizdi kad joj budem javio da me neće biti sigurno deset dana.
Rekao sam joj da je to posao od deset dana, jer sam radim.
Ma nema problema Marko, pomagaću ti ja šta god da treba, a trebalo bi da dodje i moj brat Slaven, on živi tu na 1o kilometara od mene, samo kad dobije koji slobodan dan na poslu, polako ćemo, pa će se završiti. Važno mi je samo da ti imaš vremena da sve to završimo.
Ok šta je tu je, prihvatio sam i sad nema nazad, jer je u kući bilo mnogo više posla nego što sam mislio.
Seli smo u kola i otišli do obližnjeg mesta da kupimo laminat, boje, i ostale stvari potrebne za renoviranje. Čitav taj dan smo izgubili u nabavci materijala. Kasno popodne smo ručali, zatim malo sedeli uz tv i onda sam nesto smoren otišao na spavanje. Ujutru sam ustao rano, da bih što pre krenuo sa poslom.
Kad sam sišao dole sa sprata u dnevnu sobu, tetka Stana je već bila u kuhinji.
Eee dobro jutro Marko, evo sad će kafica i doručak.
E super idem da se umijem i da se malo sredim
Ajde ajde, pa da doručkujemo.
Imala je na sebi neku crvenu majcu i dugu šarenu suknju do članaka na stopalima, ona što se uvija oko struka. Kad sam se vratio iz kupatila seli smo da doručkujemo. Završili smo doručak i kafu i ja krenuh sa poslom.
Pripremao sam masu za zid a tetka Stana se vrtela oko mene i htela da mi pomogne. Čučao sam kraj kofe mešajući masu i tad tetka Stana čučnu kraj mene, a suknja joj se rastvori napred otkrivajući joj butine u crnim najlon čarapama sve do stomaka.
Ijuuuu, kako se otvori, u pičku materinu, izvini - reče smejući se – idem da obučem nešto drugo, prikladnije za rad.
Samo sam se nasmejao, na njen komentar a ona ustade i ode stepenicama na sprat u sobu.
Ima matore još uvek dobre butine, jebozovna je bez obzira na godine.
Kad se vratila imala je na sebi neku pamučnu trenerku u koju beše upasala crvenu majcu, tako da su joj ionako njene velike sise došle do punog izražaja klateći se slobodno pod majcom. Odmah sam primetio da ne nosi brushalter.
E ovako je bolje, pravo radno odelo.
Da znate, jeste – gledajući je ravno u sisetine koje su se slobodbno njihale. Nije nosila, brushalter, bradavice su joj se jasno nazirale pod majcom. Mašta je počela opet da mi se pali kao kad sam bio klinac.
Počeo sam da radim, ona se trudila na svaki način da bude korisna, iako stvarno baš ništa nije radila. Taj čitav dan sam proveo u poslu, sa nekoliko pauza, za ručak i kafu, i naravno mrtav umoran uveče zaspao.

Trajalo je to nekih tri dana, svaki dan isto. Kuću smo isprevrtali, naopako, pomerali stvari, ma čudo. Četvrtog dana, negde izjutra taman sto sam krenuo sa poslom, dosao je i njen brat Slaven, da mi pomogne. E do kurca mislim se, sto nisi dosao ranije nego sad na pola posla.
Radio sam i dalje sobe na spratu, i njemu sam rekao da ih podlogira, pre nego ja krenem da radim. Tako je i bilo.
Nije bio los tip, čikica malo mladji od Stane, radio je vrlo sporo i stalno pravio pauze. Stana reče da će i ona da izvlači ćoškove bojom u svojoj spavaćoj sobi, koja je trebalo da bude boje kasije, i da to mora da bude najlepša soba, od svih. Kako je već naučila prethodnih dana, da izvlači te ćoškove četkom, pomislio sam ma extra, ići će mnogo brže nego da sve radim sam. Radili smo punom parom, ja u jednoj sobi oni u druge dve sobe, tetka Stana je čak pustila muziku zbog boljeg raspoloženja, beše interesantno. Sišao sam sa merdevina da zapalim cigaru i malo odmorim, i da pogledam kako njima ide, Izadjem u hodnik iz sobe da pogledam šta Slaven radi, ali kurac, nema ga u toj maloj sobi. Opet pravi pauzu pomislio sam, važno je da muzika trešti, i da on loče pivo, pizda mu materina. Krenem ka tetka Staninoj spavaćoj sobi, gde je tetka Stana izvlačila ćoškove bojom i vidim prozor koji me je najblaže rečeno šokirao.
Tetka Stana maže četkom jedan od ćoškova na zidu u sobi, a njen rodjeni brat Slaven, stoji iza nje, i hvata je za sise odpozadi, trljajući se preponama o njeno dupe preko suknje. Tetka Stana maže, kao da se ništa ne dešava, a Slaven se toliko zaneo u vatanje sopstvene sestre, da uopšte nisu primetili da ih posmatram. Okrenuo sam se i vratio u sobu u kojoj sam radio. Seo sam na neku kofu pušio cigaretu, još uvek u šoku od prizora. Sada više nisam smeo da izadjem iz te sobe od sramote, osećao sam se krivim, što sam to uopšte video. Ustao sam i nastavio da radim, razmišljajući, šta se dogadja medju rodjenim bratom i sestrom, da li su uopšte normalni. Neko vreme posle toga muzika se utišala a u sobu u kojoj sam ja radio udje tetka Stana:
Marko dušo, ja sam ovamo završila, hoćeš da skuvam kafu malo da odmoriš?
Okrenuo sam se, pogledao je i malo zamucao:
Može, …skuvajte….
Sad ću ja odmah, kako ti ide, jer si se umorio?
Pomalo ali je ok – gledao sam ravno u njene masivne sise pod žutom majcom na kojoj su se videle ukrućene bradavice. To je zato što ju je brat vatao po sisama, pomislio sam. Dole je imala neku teget tesnu suknju malo dužu od kolena sa malim šlicem pozadi. Jebozovna je mamu joj jebem perverznu, ovako sva zaobljena i okrugla, da li je moguće da se tuca sa rodjenim bratom, prolazilo me je kroz glavu. Pa čim mu dozvoljava da je pipa po sisama onda je i tuca – razmišljao sam. Tada ona izadje i ode da skuva kafu, a u sobu udje njen brat Slaven:
Kako ide majstoreee!?
Ide ide čika Slavene, kako ide vama?
Odlično, samo neću moći još dugo da ti pomažem moram na posao
Jbg-a što se mora, mora se – rekoh mu. Vataš rodjenu sestru mamu ti jebem nenormalnu, mislim se u sebi, da li si normalan, ……..
Posle nekog vremena dodje i tetka Stana noseći kafe za sve nas.
Seli smo malo razgovarali uz kafu, dok se meni po glavi motala scena koju sam video. Dva sata posle toga, Slaven reče da mora da krene, a tetka Stana predloži da ja i ona ručamo. Tako je i bilo.
Slaven je otišao, ja sam nastavio da radim posle ručka, sve do smrkavanja.

Uveče kad sam završio sa poslom za taj dan, seli smo dole u dnevnu sobu uz piće da odmaramo.
Spavaćemo ovde, ja ću na ovoj fotelji ona se razvlači a ti spavaj na dvosedu, umorniji si, ima više mesta.
Ma nema problema teta Stano, preživećemo, našalio sam se.
Ti kad budeš hteo idi da se okupaš a ja ću posle.
Važi sve u redu. Negde oko devet sati sam otišao da se istuširam od prašine i prljavštine i kad sam se vratio u dnevnu sobu, tetka Stana već beše razvukla fotelju i dvosed, spremivši ih za spavanje u svom tom kršu.
Evo razmestila sam za spavanje, idem i ja do kupatila a ti ako hoćeš lezi.
Gledaću malo tv, da se uspavam.
Hihihih i ja se uspavljujem uz tv – reče i ode u kupatilo.
Svukao sam se u gaće i legao na dvosed, koji je bio pola metra od teta Stanine fotelje. Jebote, kako blizu spavamo, o ovome nisam mogao ni da sanjam, te počeše razne misli da mi se vrte po glavi.
U tome dodje tetka Stana iz kupatila, i kad sam je video momentalno sam se uzbudio.
Imala je najobičniju belu treger majcu, ispod koje su se jasno videle njene sise i bradavice i velika crta njenog deholtea, a dole roze pamučnu pidžamu koja joj je bila tesna kao helanke, zbog obima njenih butina, pod kojom se ocrtavalo njeno okruglo veliko dupe, jake butine i brežuljčić njene pičke medju njima.
Koja je ona fuksa, vidi kako se utegla za spavanje.
Uh kako je prijalo ovo tuširanje sad sam kao nova.
Da znate i ja kad se istuširam posle rada, osećam se mnogo odmornije.
Ma da – reče sedajući na razvučenu fotelju i spuštajući se u ležeći položaj na bok okrenuta ka meni. Podbočila je levu ruku pod glavu a desnu zavukla medju butine. Sise su joj skoro ispadale iz bratel majce. Jasno sam ih video. Bile su bele masivne i teške, ovlaš pokrivene majcom. Primetila je da je gledam u sise.
Marko, jer ti neprijatno što ležimo ovako, mene je spopala neka vrućina?
Ma neee, naprotiv, samo vi uživajte, kakvi neprijatno imam šta da vidim – bio sam bezobrazan i dvosmislen
Baš imaš šta da vidiš, debelu Stanu sa kravljim sisama, ma idi molim te, ne zajebavaj me.
Taman posla, ne zajebavam ni najmanje, još uvek ste vi…..
Hahahah, ma da, hvala ti, na lepim rečima, vidiš kako sam se ugojila, i nikako ne mogu da smršam – reče hvatajući se za stomak – sva sam kao bure, vidi guzica prosto me sramota, - reče lupajući se po dupetu rukom - a sećaš kako sam izgledala, ti me bar znaš.
Sećam se kako ne, ali i sad ste extra, ne očajavajte bez razloga, bolje da ljulja nego da žulja, znate kako se kaže.
Znam, znam, ali kod mene baš ljulja i to previše.
Bogami, ne bi vam oprostio, hehheh…
Markoooo, - nasmejala se - baš si bezobrazan, znam ti bre ženu, zamisli da te je čula šta si mi rekao, odsekla bi ti ga.
Hahhahahh, pa znam i ja Duleta ceo život, pa sam vam ipak rekao…
Ma daj, pa znam te od ovolickog, kao sin si mi, nećemo o tome više.
Ok, to je bio sammo kompliment sa moje strane….
Znam da je to kompliment – prekide me ona – i znam da si to rekao, samo da utešiš debelu Stanu, imaš onako zgodnu zenu, vitku i izvajanu, jer tako….
Hahahha, jeste zgodna, ali ne ljulja ni malo, a svaki muškarac voli kad ljulja, kad ima šta da uhvati, i što vi stalno spominjete moju ženu?
Pa zato što je znam, što sam ti bila na svadbi, glupo je bre da tako pričamo, stvarno je divna,….
U redu ali kakve ona ima veze sa ovom pričom?
Pa nikakve direktno, nego to kakav si mi dao kompliment, zamisli da te je ona čula?
Šta da vam ne bih oprostio….
Da.
Pa nikad ne bih rekao pred nekim tako nešto svašta, pa imam 3o godina znam šta se sme a šta ne.
Opasan si ti Marko, nisam znala da si takav hhihihih
Kako mislite, takav?
Pa koliko se ja razumem u ovakve priče, ti se izgleda udvaraš mami svog najboljeg druga, plus ti znam ženu, udvarali su mi se mnogi do sada, ali ovo mi se još nije dogodilo.
Pa za sve postoji prvi put.
I to što kažeš, hajde sad da spavamo otišli smo predaleko sa temom – reče ustajući da ugasi svetlo u dnevnoj sobi.
Pokrio sam se i okrenuo na drugu stranu da spavam. Ipak nisam mogao da zaspim, koja je ona kurva, mamu joj jebem, razmišljao sam, vata se sa rodjenim bratom, a ovamo mi glumi poštenje sa izbačenim sisama na izvolte, ne mogu da provalim da li me na neki način zavodi ili pak samo provocira.
Laku noć – reče mi dok se ušuškavala u razvučenu fotelju.
Lkau noć – rekoh
Zatvorio sam oči ali nisam mogao da zaspim. Tetka Stana mi je sve vreme bila u glavi. Uzbuido sam se zbog naše priče, kurac mi se digao. Stajao je krut i tvrd. Ipak nisam smeo ništa da probam.

Ujutru kad sam se probudio i otvorio oči video sam da teta Stana nije u svojoj fotelji na razvlačenje. Čula se voda iz kupatila kako šušti. Aha umiva se pomislio sam i nastavio da ležim još malo.
Nakon nekoliko minuta je izašla iz kupatila u kućnoj haljini od frotira, bordo boje. Pogledala je u mom pravcu i kad je videla da su mi oči otvorene rekla mi je:
Dobro jutro, ja već ustala, sad ću da nam stavim kafu
Dobro jutro sad ću i ja – rekoh i digoh se iz kreveta.
Počeh da navlačim donji deo trenerke, da odem da se umijem.
Kako si spavao?
Iskren da budem onako, nesto sam imao isprekidan san
E šteta, pa zašto, ja sam spavala kao beba
Nemam pojma – rekoh i odoh u kupatilo
Vratio sam se i seo za kuhinjski sto, dok je teta Stana kuvala kafu i pripremala doručak. Kako je radila kraj sudopere, savijala se unapred, tako joj je butina u crnoj čarapi izvirivala ispod kućne haljine i to dobrim delom.
Ona to radi namerno jebeš mi mater pomislio sam, savila se malo unapred dok mi je stavljala kafu na sto, tako da joj se haljina rastvorila, da sam mogao da joj vidim sise koje se slobodno njišu pod haljinom. Uopšte nije nosila brushalter.
Evo izvoli kaficu, - te se okrete uze i svoju šolju i sede preko puta mene na stolicu.
Hoćemo li danas uspeti da završimo sobe, šta misliš
Ne znam, videćemo kako nam bude išlo
Popili smo kafu doručkovali i ja krenuh sa poslom. Popeo sam se na sprat i počeo da radim. Posle pola sata pridružila mi se i teta Stana, nosila je čini mi se onu istu zutu majcu, od pre neki dan, i istu pamučnu trenerku. Ljuljala je na sve strane, dupetom, sisama, stomakom. Uh brate kako bi je jebo, razmišljao sam.
Šta treba ja da radim ?.
Ma ništa sad mi ne možete pomoći, posle kad završim ovu sobu vi prebrišite podove, pa da polako završavamo.
Tako je i bilo, kad sam završio sa bojenjem, prvu od tri sobe teta Stana poče da je čisti i briše.
Donela je vodu, krpe. Klekla je na pod i počela sa brisanjem, Ja sam stajao pušio cigaretu i posmataro je kako meša dupetom, dok briše pod. Kurac mi se dizao, naravno. Koja sam pička, razmišljao sam, ne smem ništa da pokušam, a video sam kako je pustila svog rodjenog brata da je pipa i hvata po sisama. Znači da je kurava, dala bi mi sto posto. Ali ipak nisam smeo ništa da pokušam.
Gledao sam i palio se dok su joj se sise slobodno njihale kako je bila u klečećem položaju.
Šta sam drugo mogao nego da se okrenem i odem u drugu sobu i nastavim da krečim. Posle dvadesetak minuta me je pozvala da joj pomognem da namestimo krevet i ormar, u sobi koju je prebrisala.
Kad smo to završili vratili smo u u drugu sobu da nastavim za krečenjem.
Jer mogu ja da probam da okrečim taj jedan zid – pitala me je tetka Stana.
Možete, zašto da ne, hajde polako.
Ona uze valjak i poče da mlati po zidu sa njim, ostavljajući suze na njemu.
Neee tako – rekoh – morate da vučete ravnomerno, i pritisnie taj valjak – rekoh joj prilazeći do nje.
Ovako – rekoh hvatajući njenu ruku – uzmite ga sa dve ruke i vucite, gore pa dole. Stajao sam tik iza nje, na dva centimetra od njenog dupeta, držeći svojom ruko jenu njenu ruku. Kako je vukla valjak i bojila zid tako je pomerala dupe levo desno, mešala njim samo tako. I dalje sam je držao jednom rukom za njenu ruku a drugu joj spustih na bok.
Tako, vidite kako vam ide….
Još ću da naučim da krečim pod stare dane..nasmejala se
Zatim sam joj je rekao da umoči valjak opet u kofu sa bojom, pa da opet nastavi. Kad je krenula opet da boji zid, ja sam joj opet uhvatio ruku a drugu joj spustio na bok, nameštajući se tako, da me konstantno dodiruje dupetom po preponama, kako se pomerala dok kreči. To je naravno rezultiralo erekcijom. Kurac mi se ukrutio za pet sekundi. Ne znam d ali je osetila moju ukrućenost, ali je i dalje nastavila da boji kao da ništa ne oseća. Svaki put kad bi umočila valjak u kofu sa bojom, ja sam je pustio, a zatim opet vraćao ruke na isto mesto. Nije se bunila, veće je najnormalnije i dalje bojila. Meni se kurac toliko digao da se izbočina jasno videla na trenerci.
Sledeći put kad je tetka Stana krenula da umoči valjak u kofu sa bojom, letimično je pogledala u pravcu moje izbočine, i ništa nije rekla, već se samo okrenula ka zidu i nastavila da boji. Bilo me je sramota, tako da sam je pitao:
Jer ste ukapirali kako treba ili je potrebno da vam još asistiram?
Ona se malo nasmejala i odgovorila mi je :
Pa valjda jesam, ali ako ti misliš da treba još da mi asistiraš, u redu nemam ništa protiv. Nego se plašim da se ne ukočiš u tom položaju, pošto ti se jedan deo već ukočio.
Osećam da sam pocrveneo kao bulka, zbog njenog komentara i aluzije na moj dignuti kurac.
Opet me je pogledala i rekla:
Hajde , hajde, šta si pocrveneo pa našalila sam se malo, na tvoj račun, nije to ništa strašno.
Pa jebiga…. – rekoh pošto nisam znao u momentu šta pametnije da kažem.
Hahhahah – počela je da se smeje i dalje bojeći zid – pa zar misliš da nisam primetila šta radiš sve vreme, pa nisam ja od juče, ccc, …
Sad mi je stvarno neprijatno – rekao sam .
Pa sad, da li ti je neprijatno ili ne, ne znam, ali to je ipak samo posledica asistiranja pri krečenju, jer tako ?
Zajebavala me.
Ovakvo njeno podjebavanje sam shvatio kao pozitvan signal, tj. da ona nema ništa protiv da nastavim šta sam radio, te joj pridjoh i opet je uhvatih za ruku, a drugu ruku joj spustih na bok.
Ipak niste dovoljno savladali tehniku – rekoh joj – moraću još malo da vam asistiram.
Marko, Marko, cccc- smejala se – može da ti pozli.
Tada sam skupio dovoljno hrabrosti i prislonio joj dignuti kurac na dupe preko trenerke. Sada ga je već jasno osećala, trljajući me dupetom po njemu kako se mrdala od pokreta bojenja.
Lagano sam joj vrhovim prstiju prelazio rukom, preko njene ruke sve do njenog ramena. Tada sam joj spustio ruku na sisu preko majce i lagano je uhvatio. Bila je mesnata i masivna. Lagano sam je masirao i stezao. Tetka Stana je i dalje krečila bez ikakvog komentara.
Obuhvatio sam joj sise sa obe ruke, preko majce i masirao ih. Stvarno su, obimne i teške. Ima šta da se uhvati. Bradavice su joj se ukrutile, vrlo lepo sam ih osećao izmedju prstiju. Prislonio sam joj lice na vrat, kroz kosu, mirisao je i ljubio ovlaš usnama.
Marko – promucala je ispustivši valjak na pod – misliš da je ovo pametno, što radiš ?
Ne znam, da li je pametno, ali mi prija – odgovorio sam joj šapatom, grickajući je iza uha.
Izgleda da te ja stvarno privlačim a, Marko – pitala je uzdišući isprekidano.
I više nego što mislite, tetka Stano, mnogo više…
Tada počesmo da se ljubimo. Usne su joj bile pune, senzualne, ali je imala neki čudan gorak zadah.
Uvukao sam joj ruku u pamučnu trenerku, klizeći preko stomaka ka njenom medjunožju. Prstima sam joj vrlo senzitivno opipao pičku, preko gaćica. Osećala se šumica oštirh dlaka pod gaćicama. Uvukao sam joj ruku u gaćice i šakom opipavao dlakavu pičku. Bila je vlažna. Kad sam joj srednjim prstom prešao preko usmina, mazeći ih vrlo osećajno, tek tad sam osetio koliko se primila i navlažila, koliko su joj moji dodiri prijali. Naravno, trgla se, kao da ju je udarila struja,od tog mog dodira, a tek kad je osetila kako joj moj srednji prst ulazi unutra, počelo je ono pravo. Bio je to pun pogodak,prava navala zadovoljstva, i vlaženja. Držao sam joj prst unutra, a dlanom masirao klitoris. Stana je podivljala činilo mi se. Drugom rukom sam joj zadigao žutu majcu nagore, uzimajući njenu masivnu toplu levu sisu u usta, tačnije bradavice i kolobare. Ljubio sam ih sisao i obradjivao jezikom i zubima, i pritom sve vreme masirao dlanom klitoris sa srednji prstom u njenoj pički.
Mmmmmmmmmm ah – otelo joj se nešto kao vrisak.
Jednom rukom mi je šarala kroz kosu, a drugom stezala guzu.
Markoooooo – opet je arlauknula
Jebao sam je srednjim prstom, dlanom joj dodirujući klitoris, žvalavio i sisao njenu ukrućenu bradavicu, a drugom rukom je hvatao za dupe, gurao joj prst medju guzove preko trenerke, mazeći joj anus.
Tetka Stana je odletela ko zna koliko daleko, načisto se pogubila, prepuštajući se mojim dodirima, maženju i jebanju srednjim prstom. Ni sam ne znam koliko je to trajalo, kad poče da kleca, da se cima, da me čupa za kosu, dok je svršavala, stojeći na nogama. Više nije mgla da izdrži, već, kleknu na pod, sa smešnim izrazom lica, bolje reći sa onim grčom na licu, koji mi je poznat, kad žena dobro, baš dobro svrši.
Pustio sam je da dodje sebi, i povrati se, dok je klečala sa glavom pognutom ka podu. Po inerciji sam omirisao svoj prst i šaku. Bio je to dobro poznat miris, pičke koja se natopila svojim sokovima.
Sedela je tako na podu čitav minut, dok sam ja stajao kraj nje sa dignutom kitom u trenerci. Nismo ništa govorili.
Tada me je pogledala, razvukla lice u osmeh i rekla:
Nisam imala pojma da si ovako talentovan.
Samo sam se osmehnuo, a ona nastavi:
U stvari nikad nisam ni razmišljala o tebi na ovaj način,tačnije do sinoć, da budem iskrena.
A o čemu ste sinoć razmišljali ?
Nemoj sad da mi persiraš, nema potrebe.
Stvar navike, ništa drugo, nego o čemu rekoste da ste razmišljali ?
Pa o onome što si mi rekao, da mi ne bi oprostio, ili drugačije rečeno da bi me pojebao, heheh…nisam znala d ali me zajebavaš ili stvarno misliš, iskreno očekivala sam još sinoć da nešto uradiš, ali ti nisi, pa sam bila sigurna da si me samo zajbavao.
Iskreno tetka Stano, nisam imao hrabrosti, bili ste nekako baš odlučni u odbijanju, i na kraju ste ustali i ugasili svetlo.
Dobro, znamo oboje šta je bilo sinoć, nego ja mislim da mooooram… ?
Šta….nasmejao sam se
Ona mi uzvrati osmehom te pruži ruke ka mom dignutom kurcu u trenerci i krenu da ga opipava preko trenerke. Igrala se tako tridesetak sekundi, a onda mi svuče trenerku do kolena i nastavi da mi ga mazi i opipava preko gaća. Igrala se vrlo polako i nežno sa njim, pa krenu da mi zavlači ruke u gaće, onako sa strane. Obuhvatila mi je dignuti kurac jednom šakom, dok mi je drugom masirala jaja. Uuuuuuu kakav osećaj, prosto sam počeo da trnem od uzbudjenja. Mazila me je i nadrkavala mi ga, ni sam ne znam koliko dugo, pa ga zatim izvadi iz gaća i liznu mi glavić koji je bio sav slinav.
Poljubila ga je, te počela da mi ga liže od jaja naviše.
Muškarci najviše vole pušenje, zar ne ? Prošaptala je.
Valj…da…promucao sam jedva.
Tada tetka Stana poče da ga uzima u usta, postepeno, malo po malo, nežno, pa zatim ga stisnu usnama, pa opet popusti taj stisak, pa opet jači. Žena ga je pušila, ne umem da objasnim. Extra talenat i iskustvo predpostavljam. Usisavala mi ga je do kraja u usta, pošto i nemam baš veliki kurac, možda oko 15 cm, jedino što je u obimu malo jači, ne znam koliko tačno. Znači uzela ga je u usta do kraja i zatim sam osetio njene zube, vrlo suptilno na samom korenu do jaja kako me girzu, pa zatim samo stisak njenih usana, kako ga uvlači i izvlači. Mogao sam da svršim u nekoliko navrata, ali mi nije dala, tad je popuštala, da se saberem valjda, pa opet nastavljala da mi ga puši i sisa. Onda ga je uzela u usta do kraja, osetio sam kako mi steže jaja, rukom, a srednjim prstom mi masira deo ispod jaja. To je dovelo do eksplozije, koju kad je osetila tetka Stana ga izvadi iz usta i jako ga stegnu rukom drkajući mi ga, dok sam ja štrcao spermu preko njenog ramena. Noge nisam osećao, klecale su mi jedva sam stajao. Kad sam izbacio najjače mlazeve sperme, ona ga vrati u svoja usta, nastavljajući da mi ga drka, i isisava ostatak valjda. Morao sam da se spustim da sednem, više nisam moga da stojim. Navukao sam gaće i trenerku i seo na pod kraj nje. Bio sam van sebe, čudno ali prvo što sma pomisli je, da moja žena nema pojma sa pušenjem, sa njom nisam nikad doživeo ni slično ovome. Zapalio sam cigaru, a i Stana mi uze jednu te zapali i ona.
Sedeli smo na podu ćutali i pušili, valjda svako sa svojim mislima.
Tada sa rešio da prekinem tišinu.
Tetka Stano, znači, bilo šta da kažem je suvišno ?
Kako misliš ?
Ovo još nisam doživeo, verovali Vi ili ne .
Ona se osmehnula: Aj da ti verujem, mada muškarcima ne verujem ništa .
Kako god, ali ja sam iskren.
Opet mi se osmehnula, pomazivši me po kosi, kao kakvo dete.
I t si mene extra zadovoljio, nisam ni sanjala da ću ovako da svršim, baš umeš da pružiš ženi….ali neću mnogo da te hvalim, i ovo je puno. Nego šta ćemo sad, hoćemo li da nastavmo da radimo ili …..smejala se.
Pa ipak ćemo morati da nastavimo da radimo, ima još dosta posla, mada se meni više ne radi, iskreno…
Verujem ti, ni meni ali moraćemo.

Završili smo cigarete, i zatim ustali da nastavimo sa poslom. Ja sam nastavio da krečim, tu drugu sobu, ne bi li je završio i prešao na treću. Ona se tu vrtela, zatim kad sam ja završio, ona je počela da briše, a ja sam počeo treću. Tek kad sam završio i treću sobu, otišli smo da ručamo. Sve vreme smo se ponašali oboje kao da se ništa nije dogodilo. Po završetku krečenja treće sobe, kad je ona počela i nju da briše i čisti s’vremena na vreme sam je posmatrao kako nagužena, meša dupetom, kako joj se sise njišu slobodno, pa me je želja opet obuzimala. Dolazio sam u iskušenje da joj pridjem uhvatim je za dupe, za sise, ali nisam, već sam pustio da sve ide polako, kao iz početka. Iznova sam se napaljivao. Posle večere smo seli, pijuckajući vino. Bilo je već osam sati, umor me je polako savladjivao. Pričali smo o nekim sasvim bezveznim stvarima, ni pomena o onome što se danas dogodilo.
Tada tetka Stana reče:
Hoćeš opet ti prvo da se okupaš, a ja ću posle.
Htedoh da kažem, pa možemo zajedno, ali nisam, već rekoh:
Idite prvo Vi, ja ću posle Vas.
Ona reče, dobro, pa ću ja onda da razmestim krevete dok se ti budeš tuširao. Zatim ustade i ode u kupatilo.
Posle nekoliko minuta, čula se voda kako šušti. Nisam odoleo iskušenju, već sam ustao i krenuo u kupatilo. Pred vratim sam se svukao, go, i polako ih otvorio. Nije zaključala, prošlo mi je kroz glavu, verovatno i očekuje od mene da joj se pridružim. Polako sam otvorio vrata i ugledao je kako stoji u kadi i pere kosu šamponom. Žmurila je okrenuta ka meni. Velike sise su joj visile do pola stomaka, a pička joj je bila ušuškana crnim gustim nasapunjanim dlakama. I dalje je žmurila kako joj sapunica koja joj se slivala licem ne bi ulazila u oči, dok je trljala kosu šamponom. Ušao sam u kadu i stao tik do nje, spuštajući joj šaku na pičku.
Ijuuuuuuuu - viknula je – znala sam, tačno sam znala, da ćeš da dodješ - nasmejala se.
Uzeo sam malo gela za tuširanje u ruku te počeo da joj perem pičku, usmine. U stvari mazio sam je napaljivao. Sprao sam joj tušem penu i gel, a zatim kleknuh u kadi ispred nje i počeh da joj ližem usmine otvarajući ih prstima.
Ijaooooo Markoooo, ijaooo dušo kako je dobro, uf
Gurnuo sam joj srednji prst unutra i nastavio da je ližem, grickam i ljubim.
Ijaoooo Marko, dušo, ijaooo ah ah uf uf, to tako, nastavi pile, ijao što je dobro, aaaah ah uf
Od njenog komentarisanja mog lizanja, mi se kurac ukočio koliko se digao, bio je tvrd kao kamen i spreman da je pojebe. Posle par minuta sam ustao, stao ispred nje, uhvatio je za sisu i počeo da je ljubim i ližem. Osetio sam njenu ruku kako prihvata moj već skamenjen kurac, i nadrkava ga lagano. Osetio sam kako klizi u njenoj ruci, kao podmazan jer je sipala po njemu gel za tuširanje i prala mi ga. Tada smo počeli da se ljubimo, usne, jezici, su poludele, kao da se ljubim sa devojkom od 25 a ne sa ženom od 55 godina.
Uzeo sam ga u ruku nameštajući ga na njene usmine. Tetka Stana se oslonila na zid od keramičkih pločica, desnu nogu je podigla na ivicu kade, praveći mi prostor da udjem što bolje. Namestio sam ga i krenuo lagano da ulazim, klizao je kao po loju, sve podmazano. Trenje minimalno, obožavam kad tako ulazim u nečiju pičku. Kad sam ušao do pola, prihvatio sam je za guzu i krenuo da je navlačim na sebe. Jebao sam je prvo vrlo polako, ulazio izlazio sasvim odmereno, i onda krenuh da je jebem žešće i jače, tako da su se zakucavanja tela o telo jasno čula,samo je pljuštalo.
Jebao sam je iz snage, tetka Stana je jaukala, skičala na momente vriskala, ali tiho,uživao sma u njenom zrelom sočnom telu. Tada sam osetio da moram da svršim, ali nije mi se izlazio iz njene pičke.
Jer mogu unutra, jer mogu unutra – ponovio sam dva puta vrlo brzo.
Ma puni, ko mu jebe mater, pa šta bude bude.
Punio sam njenu pičku spermom, te sam joj pustio guzu i uhvatio za sise sa obe ruke, stežući ih, izdižući nagore, svršavao sam i treptao. I kad je prošao taj prvi talasa svršavanja, nastaviih da je jebem dalje, jer je želja bila nevidjena, jednostavno nije mi se izlazilo iz njene pičke. Ovaj drugi krug tucanja je sigurno trajao desetak minuta, ne znam tačno, ali mislim da je svršila jedno pet puta u naletima. To sam osetio po trzajima njenog tela, grebanju mojih ledja i čupanju moje kose. Tada sam napokon svršio i drugi put, puneći je, iskreno i jedva sam čekao, jer više snage nije bilo. Ova jebačina je bila extra i njoj i meni, to je bio moj zaključak. Završili smo sa zajedničkim tuširanjem i sexom u kupatilu, i izašli iz kade. Dok sam se ja brisao tetka Stana otvori ormar u kupatilu, vadeći najobičniju belu treger majcu, i navlačeći je na sebe, ispod koje su se jasno videle njene sise i bradavice i velika crta njenog deholtea, a dole je navukla roze pamučnu pidžamu, ne oblačeći gaćice, koja joj je bila tesna kao helanke, zbog obima njenih butina, pod kojom se ocrtavalo njeno okruglo veliko dupe, jake butine i brežuljčić njene pičke medju njima.
Ja sam izašao onako go, u dnevnu sobu, da bi iz torbe izvadio čiste gaće. Ona dodje zamnom u dnevnu sobu da raspremimo krevete za spavanje.
Jer spavamo isto kao sinoć ili …- rekoh ja osmehujući se.
Ona se osmehujući odmahnu glavom i reče:
Pa zar ti nije bolje da spavaš sam i odmoriš se kao čovek, nego da se gužvaš samnom na dvosedu, što se mene tiče ok, ja sam za, ionako nisam dugo spavala sa muškarcem celu noć u istom krevetu.
Pa eto, sad imate idealnu priliku.
E jesi lud, dvesta na sat – reče te mi pridje i poljubi me u obraz i nastavi da razmešta samo dvosed za savanje.
Legli smo zajedno u krevet. Ležali smo na ledjima i gledali tv. U stvari kako smo bili pokriveni do ispod grudi meni su njene sise u beloj majici, odvlačile pažnju. Nekako me je bilo kao pomalo strah da počnem da je pipkam i mazim, i ako sam je tucao samo pre sat vremena. Kao da se to jebanje nije dogodilo, bio je to čudan osećaj. Valjda sam već navikao da ležim pored svoje žene, a sad odjednom tetka Stana, o kojoj sam toliko maštao i drkao ga na nju kao klinac, ali o ovome da ležim sa njom u istom krevetu, da spavam sa njom čitavu noć, nisam sanjao ni u najludjim snovima.
Okrenuo sam se ka njoj na bok, obzirom da mi je bila sa leve strane, i krenuo rukom ka njenoj sisi u majici. Blago sam je opipao preko majice, ona me je samo ovlaš pogledala i nastavila da gleda tv. Nastavio sam da je mazim, i spuštam ruku preko njenog stomaka pod pokrivač. Uvukao sam joj ruku medju butine preko pižame, opipavajući joj pičku. Mazio sma je vrhovima prstiju, lagano šarao.
U pičku materinu, - reče – otkad ovo nisam imala…skoro da sam i zaboravila, kako ovo izgleda. Mazio sam joj butine, prelazio duž njih, hvatao joj guzu, mazio anus, pa se opet vratio na pičku, ovaj put uvlačeći ruku unutar pižame. Dlake njene pičke, su bile oštre i jake. Malo sam ih razgrnuo, povlačeći joj prst duž usmina. Bila je opet vlažna. Zubima sam joj pomerio bratel majcu naniže, te leva sisa ispade napolje, viseći sa strane. Uzeo sam joj bradavicu u usne i krenuo da je sisam. Tetka Stana me je mazila po ledjima, klizila mi je prstima duž kičme.
Tada je zazvonio njen mobilni telefon, koji je stajao tik do njene glave.
Ona se trže uze ga u ruku, gledajući ko zove.
Dule – šapnula mi je i javila se.
Ostao sam u mestu, ruka mi je bila u pidžami na njenoj pički, a glava na njenim sisama.
Ćao sine.
Dobro sam, kako si ti.
Dobro je, dobro ide, gore smo još malo završili, posle prelazimo ovde u dnevnu sobu.
Da, da kako su deca….
Ljubi ih…aha
Marko, dobro je, spava,…da…već je zaspao, umoran je..aha…važi sine ljubim te.
Ćao, ćao mili.
Stani sad, čekaj – reče mi vadeći mi ruku iz njene pidžame – sad ne mogu, izvini, Dule je zvao, pozdravio te.
Hvala – rekoh – bilo mi je krivo.
Sad ne mogu stvarno, da nastavim, ovo je pogrešno, Marko.
Što, šta je sad bilo ???
Pa ipak si ti Dušanov drug, znam te od malena, prijaš mi, stvarno, pojela bih te, ali jednostavno ne mogu,evo sad kad je nazavao vratio me je u stvarnost, mnogo sam se pogubila, sa tobom.
Gledao sam je zbunjeno, nisam znao šta da kažem.
Tetka Stana me je gledala i nastavila.
Pa ne vredi, ne ide ovo, pa vi ste odrasli zajedno, još od pete godine, pa mogu mama da ti budem.
I to što kažete, istina, i šta ćemo sad ???
Ne znam, ništa, pravićemo se kao da se ništa nije dogodilo. Najbolje je da prekinemo, i da sve zaboravimo.
Da, kad bi to tako moglo….
Pa što da ne može, bilo nam je lepo, desilo se i život ide dalje. Pa ti i moj Dušan ste drugari čitav život,pa Perica, pa Nemanja, pa Igor Duletov kum, svi ste vi drugari, kao deca ste mi, a vidi šta ja radim sa tobom ?
Hehehe – nasmejao sam se
Što se smeješ ?
Ma onako…nešto mi palo na pamet
Pa reci, šta ti je palo na pamet ?
Ćutao sam razmišljajući.
Pa kad ste već pomenuli, svi ti koje ste pomenuli, i Perica i Nemanja čak i Igor koji je sad Duletu kum, su se palili na vas, dok smo bili mladji?
Šta pričaš bre Marko, pa svi ste vi kao moja deca…ko se palio, kad se palio…..???
Samo sam odmahnuo glavom.
Nee, hajde reci , šta si time mislio ???
Hoćete iskreno ???
Naravno da hoću iskreno !
Pa svako od nas je drkao na vas, dok smo bili klinci..ono do besvesti…
Zinula je u neverici….lažeeeeeeš!?
Ne majke mi, živa istina….
Prasnula je u neki histeričan smeh – to si sad izmislio !
Hahahha, nisam izmislio, istina je, jesmo, i oni a i ja.
Ijuuuuu ne mogu da verujem svojim ušima….kako sereš, kad tako moram da ti kažem, i u kom periodu je to bilo ??? U stvari ne želim da znam, ne govori mi ništa.
Paaaaa ipak ću Vam reći, šta znam, negde od 11 – 12-te godine pa bogami do kraja srednje škole, ako ne i kasnije.
Ijuuuuu, ijaoooo ne mogu da verujem – vrištala je od smeha.
Zatim se sabrala od histeričnog smejanja i uozbiljila.
Marko, ne verujem ti, časna reč.
Ne verujete, a jer se sećate preeee, pa ima možda jedno 12 – 13 godina, kad ste išli na neku svadbu, ženio se neki Duletov brat u nekom selu ?
Da sećam se naravno, šta sa tim ?
E onda kad ste krenuli iz ulice, imali ste na sebi neku crnu tesnu haljinu, onako sva je sijala, neki materijal kao saten, ne sećam se tačno….
Daaaaa, sećam se, kako ne, pa imam je i danas, samo što ne mogu da je obučem, i šta s’tim?
Toga se sećam kao da je juče bilo, Vi ulazite u kola, a mi smo bili tu na ulici, kao pozdravljali se sa Duletom, a ustvari smo zevali u Vas, a ono sise samo ljuljaju, deholte , dupe utegnuto sve se ocrtava, noge wauuuuu
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


jaskojas

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 329
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tetka Stana
« Odgovor #1 poslato: 06-08-2010, 15:42:11 »
Ućutala je na sekund, a zatim reče crveneći se.
Nisi ga valjda drkao na mene ?
Hm, ma neeee nisam, - nasmejao sam se - taman posla, nego sam ga ubio jedno pet puta taj dan.
Jeeboteeee, ne mogu da verujem, časna reč, pojma nisam imala, ma kakvi pojma, nikada mi nije padalo tako nešto na pamet. Ijuuuu, šta me spospalo, o čemu pričam sa tobom – stidela valjda.
Eto sada znate, ja nemam čega da se stidim.
Gledala me je i slušala s’nevericom moju priču.
Pa znam kad sam dolazio sa Duletom kod Vas na posao u kancelariju, a Vi uvek u nekim minićima, sedite sa prekrštenim nogama, ono crne čarapice, uvek nekako jebozovno obučeni, pa normalno je da smo se palili svi na Vas.
Auh, svašta ću ja još da čujem u ovom svom životu – rekla je tetka Stana.
Činilo mi se da joj se raspoloženje vratilo i popravilo, licem joj se širio neki čudan osmeh. Izgledalo mi je kao da prosto blista, onako zadovoljno blista.
Ovo što sam sa Vama ovde u krevetu,je nešto kao ostvarenje dečačkog sna, ako me razumete.
Razumem, razumem, - gledala je nekud neodredjeno. Razmišljao sam da li da joj kažem da sam video kako je njen rodjeni brata hvat za sise, ali sam se plašio kako će reagovati. Hteo sam da čujem, jer me baš interesovalo koja je to priča, koji je to incest fazon, otkud ona u tome. Ali nisam, već sam spustio ruku na njeno rame i pomilovao je nežno. Pogledala me je i osmehnula se. Poljubio sam je u usta. Prihvatila je poljubac, te smo nastavili da se ljubimo sve strasnije. Ruka mi je sama otišla pod pokrivač, niz tetka Stanin stomak pravo u pidzamu na njenu pičku. Mazio sam je, po pici, ljubio joj sise, sisao bradavice. Osetio sam njenu ruku kako me hvata za kurac preko gaća.
Moja kita je rasla iz sekunda u sekund, a tetka Stana je bivala sve vlažnija.
Mhmhmmm – mrmljala je – dok je uživala u mom maženju i nadrkavala mi kurac.
Posle par minuta je prošaputala.
Mammm kako si me napalio ovom pričom….nemaš pojma…
Sa kojom, da sam drkao na Vas…
Ahaaaammmm, ispričaćš mi još nešto o tome, jer važi, …..medeni
Ma sve važi, hoću, ….jer hoćete baš sve da Vam ispričam – razgovarali smo šapatom dok smo se uzajamno napaljivali i mazili.
Ahahm sve, u detalje, koliko puta, kada, sve čega se sećaš……bože nisam normalna….
Jednom sam ga izdrkao i kod Vas u kupatilu, kada sam se napalio, dok sam Vas posmatrao kako peglate,…imali ste neku kratku texas suknjicu, sa malim šlicem pozadi, i neku svetlo plavu košulju sa par raskopčanih dugmića napred, znam da sam se trudio iz petnih žila da Vam vidim sise, ili bar nekako pogledam pod suknju, da vidim koje su Vam boje gaćice.
Markooooo – prošaputala je
Majke mi, a Vi peglate i njišete grudima, i naravno, digne mi se, i ja odem do kupatila i olakšam se….
Kako si lud….stvarno si lud…i jer si uspeo da mi vidiš gaćice ?
Nisam, nažalost, ali sam maštao…
Tetka Stana se izgleda stvarno napalila od te moje priče, usmine su joj bile mokre. Počeo sam da svlačim svoje gaće, a zatim da skidam njen donji deo pidzame.
Klečao sam kraj nje na krevetu, a tetka Stana prihvati moj kurac šakom i krenu da ga mazi. Sasvim spontano sam je okoračio, klečeći nad njenim grudima. Hteo sam da ga uzme u usta, što je ona i uradila. Pridigla je malo glavu, ja sam joj namestio jastuk da se bolje osloni, te ga uze u usta vrlo nežno. Kako ga je obradjivala usnama, mene kao da je tresla struja. Radila je vrlo polako i osećajno. Počeo sam da joj zadižem bratel majicu nagore, oslobadjajući joj sise. Znala je šta hoću, da joj ga stavim medju njih. Pustila je moj kurac iz usta, obuhvatila rukama obe svoje sise, stežući ih oko mog kurca medju njima. Počeo sam da simuliram pokrete jebanja medju njenim sisama.
Ijaoooo tetka Stano, koliko sam maštao o ovom trenutku……samo da znate…
Ne znam kaži mi, šta si maštao…..da me jebeš medju sise….
Aha – rekoh.
Jer si ga i na te fantazije drkao…?
Uh, odvaljivao sam ga od drkanja…
Čitav život,tako ste sočni, tako ste zgodni, tako ste …
Lupetao sam kao pogubljen, i tad prestadoh da je jebem medju sise, odmakao sam se unazad, šireći joj butine, da bih joj ušao medju njih.
Namestio sam ga na njene vlažne sluzave usmine, i polako gurao unutra. Zatim sam ga izvadio i mazio je glavićem po usminama. Licem joj se razvlačio grč, onaj lepi grč uživanja. Tada ga opet malo ugurah unutra, samo par centimetara, pa ga opet izvadim i pomazim je po vlažnim usminama koje su gorele. Znam da me je želela u sebi, znam da je jedva čekala da udjem u njenu picu, video sam joj to na licu.
Tada sam joj ga gurnuo unutra, uleteo je kao podmazan, vrisnula je od užitka. Krenuo sam da je jebem, vrlo polako, da ulazim i izlazim, baš kao što mi se činilo da joj prija, pa sam joj na momente, uletao vrlo jako do kraja. Uzdisala je, jecala, dahtala, te vrisnula na momente, kada bih bio do kraja u njenoj pici, i promešao preponama u krug masirajući joj klit.
Uživao sam u njenom sočnom telu, a tetka Stana je bila ko zna koliko visoko od užitka i nadražaja. Nisam mogao da svršim, jako dugo, osećao sam kako gorimo od trenja i ja i ona. Tada sam je uhvatio sa obe ruke za mesnato mekano dupe, počeo da se zakucavam u nju, ne bi li svršio. Napokon sam uspeo posle minut dva. Napunio sam je još jednom, ali vrlo malom količinom sperme. Ostao sam u njenoj pice i spustio se preko tetka Stane. Bio sam iscrpljen. Ležao sam žmureći. Mazila me je po kosi i ledjima vrlo lakim dodirima prstiju. Ostao sam tako još neko vreme, a potom sam izašao iz nje, legao na svoju stranu kreveta i zaspao.

Ujutru kad sam se probudio, bilo je skoro deset sati. Tetka Stana nije bila u krevetu kraj mene. Osvrnuo sam se oko sebe i ugledao je kako sedi za stolom i pije kafu.
Osmehnuo sam joj se.
Dobro jutro.
Dobro jutro. Nisam htela da te budim, jer si se naspavao ?
Ih, kao zaklan, baš sam se odmorio.
Da ti stavim kafu?
Može – rekoh ustajući sa kreveta. Bio sam skroz go. Bilo me je malo sramota. Navukao sam trenerku koju sam koristio za rad i otišao u kupatilo. Tad sam se setio da se od noćas uopšte nisam oprao, te zato udjoh u kadu da se istuširam. Kad sam završio tuširanje izašao sam u dnevnu sobu. Kafa me je čekala na stolu. Tetka Stana je sedela i pušila cigaru.
Tuširao si se, i ja sam tek jutros sinoć nisam imala snage.
Osmehnuo sam joj se,prišao do dvoseda da uzmem čiste gaće koje su ostale tu pored, i navučem ih. Skinuo sam trenerku i navukao sam ih,te navukoh i trenerku i duks u kom radim. Prišao sam tetka Stani koja je i dalje sedela za stolom, spustio joj ruku na rame, savio se ljubeći je u vrat. Nosila je bordo kućnu haljinu od frotira. Dok sam joj ljubio vrat, video sam njene sise u haljini.
Lepo mirišeš – rekla mi je.
Ništa joj nisam odgovorio, već sam skliznuo rukom put njenih sisa u haljini, hvatajući ih jednu pa drugu i mazeći ih. Ona samo blago zabaci glavu u stranu, dozoljavajući mi da joj ljubim vrat i mazim grudi.
Mmmmmmm Marko, kako je ovo romantično…kako si nežan.
Grlila me je rukom oko struka.
Kako sam krenuo rukom niz njen stomak, dole ka pički, tad sam shvatio da tetka Stana pod kućnom haljinom nema ništa, da je potpuno gola.
Kurac je opet počeo da mi se diže, nagoni su krenuli da se bude, kao da sam neiživljen. Spustio sam ruku na njenu picu, i počeo da je mazim. Neverovatno, nisam očekivao, ali ona je opet bila vlažna. Usmine su joj bile sluzave. Nastavio sam da joj ljubim vrat i grudi, mazeći je po pici, a tetka Stana mi uvuče ruku u trenerku, od pozadi ispod guze, hvatajući me za jaja i za kurac. Stiskala ih je nežno, pa prelazila dlanom preko njih.
Kako sam stajao kraj nje, polu savijen, ona mi svuče trenerku i gaće do kolena, spuštajući svoju glavu ispod mog stomaka,te mi uze kurac u ruku i poče da ga liže i ljubi. Ijaooo kao elektro šok, da sam doživeo. Nastavio sam da je mazim po pici, i jebem je lagano srednjim prstom. Osećao sam kako mi ga celog uzima u usta i sisa ga, steže ga usnama, i ovlaš zubima. Širila je svoje butine sve više, kako sam je sve intenzivnije mazio i jebao srednjim prstom. Osetio sam kako mi ga jače steže usnama, i čvršće drka rukom, stiskala ga je na momente baš jako. Jedva sam se kontrolisao, da je mazim, da joj klitoris vrtim izmedju palca i kažiprsta, a da se pritom ne zakucavam u njena usta preponama. Osetio sam u jednom trenutku kako mi tetka Stana zariva nokte u kožu na butini, jer me je tu držala jednom rukom. Svršavala je, u naletima valjda,mrdala je glavom, udarali smo se uzajamno, ja nju stomakom u glavu, a ona mene glavom u stomak.Počeo sam da svršavam,te sam joj po inerciji gurao kurac dublje u usta, i tad osetih kako mi steže jaja i olakšava mi pražnjenje. Ispravio sam se iz savijenog položaja, dok su mi noge klecale. Tetka Stana ga nije izvadila iz usta, ni kad sam svršio, već je nastavila, da isisava ostatak sperme valjda, da me totalno opusti i isprazni.
Posle toga sam se samo stropoštao na stolicu kraj nje.
Uh – rekoh
I ja kažem, uh, ovo je bilo za čistu desetku – nastavi tetka Stana – spontano, je uvek najbolje.
Ja nemam reči, bilo kakav komentar je suvišan, ovo je bilo, bar za mene do sada nedoživljeno.
Pogledao sam je, brisala je rukom usne i otpila gutljaj kafe.
Inače ne volim ukus sperme u ustima, i ne volim da mi se svršava u usta, ali ovo je nekako ponelo, jebote, želala sam to, verovao ili ne.
Da vam svršim u usta ???
Da, jebote, sama sebi ne mogu da se načudim, šta mi se ovo dešava, sa tobom.
Samo sam se osmehnuo, sedeći onako polu go na stolici, i dalje sa spuštenom trenerkom i gaćama do kolena, sa kurcem u polu erekciji.
Ovo što ste mi sad rekli, više je nego da prija,prosto bih poleteo od sreće i zadovoljstva, i atko bi Vas sad pojebao ali nemam snage.
Daj bre Marko, dokle ćeš više da mi persiraš, da li si normalan. Mazimo se, tucamo se, pušim ti a ti mi i dalje persiraš.
Pa ne znam, navika, jednostavno, navika…..probaću da Vam ne persiram…
Hahhaha, nepopravljiv si, …i šta si rekao tucao bi me ali nemaš snage, a vidiš ja bih ti se baš sad nabola na kurac, tako kako sediš, tako bih te zajahala da ga primim do kraja, da me tucaš….
Reče te ustade sa svoje stolice, pridje mi, stade ispred mene te se blago savi unapred ka mom licu. Haljina joj se skroz rastvorila,njene sise su visile nadole i poče da mi mazi kurac, da mi grebucka noktima jaja. Prihvatio sam obe sise u šake i krenuo da ih masiram i stežem lagano. Trenerka i gaće oko mojih kolena su mi smetale, ona je to primetila i pomogla mi je tako što ih je svukla na pod. I dalje mi je mazila kurac i grebuckala jaja, dok sam joj ja mazio sise i gledao u njen crni trougao medju nogama.
Hoćeš da me tucaš, a, Markić, hoćeš da me pojebeš, baš mi se jebe, sad bih se odvalila od kurca, od jebanja..
Odvaliću te tetka Stano, kad ti se toliko jebe, jer i ja gorim od iste želje…
Tad sam uradio nešto što nikada u životu uradio nisam. Kako sam gledao u njenu čupavu pičku, podigao sam malo desnu nogu, i stopalom lagano počeo da joj prelazim preko pičke, mazeći je na taj način.
Uuuuuu Markić, to prija, uuuf nastavi, nastavi…
Kurac mi je od njene priče i njenih reakcija opet postao krut, tvrd, spreman da je pojebe, da udje u tetka Staninu picu. Mislim da je i ona procenila da je vreme, da me opkorači i nabode se na moju igračku. To je i uradila, blago je razgrnula kućnu haljine ne skidajući je sa sebe, uzela ga je u ruku nameštajući ga na njene sluzave usmine. Prihvatio sam je rukama za guzove, za dupe, pomažući joj da se nabode, da se natakne, dok su mi njene sise mazile lice.
Wauuuuuh – jauknula je kad se nabola na moju kitu, kako ga je primala u sebe.
Mešala je malo levo desno, da bi ga primila celog, i kad sam osetio d aje do kraja u njenoj pici, tetka Stana poče da poskakuje na meni, da me jaše. Uzdisala je, dahtala, stenjala. Glavom je vrtela levo desno, gore dole,dok mi se nabdala, dok sam je tucao. Držao sam je za guzu, vraćajući je svaki put na moj kurac kad bi poskočila naviše. Ušli smo u perfektan ritam. Jahala me je i nabijala se sve jače i jače, iz sve snage, da je što je duže trajalo, počinjala sve više da njišti, i na kraju
da podvriskuje. Počela je da se znoji, video sam kapljice znoja kako se slivaju niz lice i grudi.
Ijaooo Markoooo, Markiiiiić, aaaaah auuuuuu
Čini mi se da je svršavala u etapama, kurac mi je već bio utrnuo od trenja, ali nisam bio ni blizu da svršim.
Oslanjala se sve više na mene pritiskajući mi lice svojim velikim mesnatim sisama, koje su bile pomalo slane zbog znoja. Uhvatio sam ih sa obe ruke stegao i mahnito joj ljubio bradavice, koje su stajale ukrućene i tvrde. Opet sam je uhvatio za dupe puštajući o joj sise, jer je tetka Stana počela da usporava pokrete nabadanja na moj kurac, verovatno više nije imala snage. Osećao sam da joj se ne silazi sa mene, da bi ostala u tom položaju čitavu večnost, isto kao i ja.
Ijaooo Marko, crkla sam, umreću, ovako se nisam tucala ne pamtim….
E sad ću ja malo Vas da jebem, pošto ste vi mene do sada…rekoh joj hvatajući je snažno za guzove, te je podigoh malo nagore i počeh da joj se zabijam odozdo, navlačeći je na moj kurac.
Markooooo – vrisnula je – ubićeš me od kurca sva trnem jeboteeeee
To i hoću, maštao sam o tome kako te vatam i pipam, kako ti ga stavljam medju sise, kako te ubijam od kurca, kako te jebem, kako mi ga pušiš,drkao sam ga na tebe godinama i sad te ne puštam, sad si moja…
Markoooooo – vrisnula je – jebi me, jebi me, tucaj me,aaaaaaaaaaah, sad sam tvoja, karaj me pileeee
Kako sam je držao za guzove prsti su nekako sami otišli na njen anus, koji je bio dlakav, osetio sam dlačice pod prstima. Počeo sam da joj srednjim prstom opipavam sam ulaz u anus, to me je nekako još više napalilo,te počeh da joj ga masiram prstom, razmišljajući da li da joj gurnem prst unutra, nemam pojma zašto ali imao sam želju.
Dok se jebao i masirao joj anus tad sam je pitao.
Jer si se jebala u guzu tetka Stano..
Aha aha – odgvorila mi je isprekidano uz uzdahe – jesam, jebala sam se i u gu..zu
I kako je…kakav je osećaj…
Ne..znam…jebi me…aah ..ne prekidaj
Tad počeh da joj zavlačim srednji prst u guzu, usporavajući pokrete jebanja. Malo po malo, ušao je skoro ceo. Kakav osećaj pomislio sam, tako je tesno i vruće oko mog prsta, kako li je tek kad jebeš u guzu nekoga.
Jer boli tetka Stano…?
Ne boli, ah …
Jer prija..?
Nemam pojma utrnula mi je pička, načisto
Jbt ja ne mogu da svršim – rekoh prestajući da je jebem.
Ona se nasloni na moje grudi, spuštajući mi svoju glavu na rame, ostali smo tako nepomični, još neko vreme.
Bila je crknuta, osetio sam po njenom disanju, bilo joj je dosta, ali i meni više nisam mogao.
Erekcija je počela da mi opada, bez obzira što mi je kurac bio i dalje u njoj. Izvadio sam joj polako prst iz guze, ona reče nešto kao ah ispravi se i sidje sa mene.
Kurac mi je bio crven kao rak od silnog trenja, malo me je boleo.
Hajde da se operemo, ovo je bilo životnjsko karanje – reče mi.
Hajde – rekoh teško ustajući sa stolice i krenuh za njom u kupatilo.
Ijaooo sva trnem, pička mi bridi
Ma i ja sav trnem, ne pitajte ništa….
Opet mi persiraš, koji si kreten – nasmejala se
Ušli smo u kupatilo, ja skidoh duks sa sebe, a ona kućnu haljinu, zakoračili smo zajedno u kadu da se operemo. Ja sam prao sebe a ona sebe.
Imam i dalje želju jebeš mi mater – rekoh joj - ali nema šanse
Ona se nasmejala – ja ne bih mogla, pa taman da mi treba za lek.

Posle toga smo se vratili u dnevnu sobu, ona mi je skuvala drugu kafu spremila nešto da pojedemo, a bilo je skoro već podne. Od posla danas skoro ništa pomislio sam. Presvukli smo se u ’’radna odela’’, te nekako nastavili da radimo ono što je trebalo,a ne samo da se jebemo kao da smo u sezoni parenja.
Do kraja dana, više nisam imao želju da je tucam, ali nije ni ona činilo mi se. Sobe na spratu su bile kompletno gotove, sredili smo i ostatak, stvari, vratili ormare i krevete na mesta, kasno ručali, i dok smo se okrenuli već je bilo devet sati, mrak. Sedeli smo još neko vreme u dnevnoj sobi, posle se istuširali, ali svako za sebe.
Večeras spavamo gore u sobama ili ovde, šta ti kažeš Marko ?
Kako god meni je sve jedno, ujutru ovde počinjemo da radimo, da rasklanjamo stvari, stvarno mi je sve jedno.
Nekako sposntano smo se dogovorili da spavamo gore, u njenoj spavaćoj sobi, gde je bio jedan francuski krevet, koji je ponela posle razvoda. Legli smo zajedno u krevet, kao da se to podrazumevalo. U sobi nije bilo tv-a, pa smo malo pričali. Ležao sam u majici za spavanje i gaćama na krevetu, dok je tetka Stana navlačila svoju roze tesnu pamučnu pidzamu, preko crvenih gaćica, koje su joj bile uvučene medju guzu.
Navukla je i neku zelenu majcu, te legla kraj mene na krevet. Gledao sam unaokolo po sobi, kako je bila okrečena čista i lepa, i tad sam se opet setio onog dana, kada sam ušao u sobu, i zatekao Slavena kako vata tetka Stanu za sise, dok je ona bojila ćošak sobe u kom je sad ormar sa garderobom.
Goreo sam od želje da je pitam bilo šta u vezi toga, ali sam se plašio. Plašio sam se njene reakcije, ili ne znam ni ja čega. Razmišljao sam možda ću sve da pokvarim, počeo sam da je tucam, da spavam sa njom, imam je, jede mi sa dlana,a ako je budem išta pitao u vezi toga možda popizdi, pa sve ode u kurac.
O čemu razmišljaš? – prekinula me je pitanjem, spuštajući mi glavu na rame, kraj moje glave, te prebacujući svoju levu butinu preko mojih nogu.
Pa ništa – trgo sam se – gledam kako je sad soba lepa i čista, sva miriše, baš je super ispalo, i boja je extra.
Ma daaaa, i meni se svidja, sad je ovaj sprat u odnosu na ono dole, kao nov.
Ma ne brinite, biće i to kao novo kad završimo.
Ma znam da hoće, ovo si uradio za desetku.
Tada mi je spustila ruku na grudi mazila me njome preko majice.
Poljubila me je u obraz i nastavila:
Nešto si mi tih, ja sam očekivala da ćeš me napasti čim legnem u krevet, da se ne kaješ možda, zbog svega.
Ma neeee, tetka Stano, taman posla, pa ovo je….
Stavila mi je prst preko usta, da ne govorim dalje.
Samo sam pitala, nema potrebe da mi bilo šta objašnjavaš,verovatno si umoran, pa si zato malo ćutljiv – šaputala mi je – sad ću ja da te opustim, zaslužio si.
To mi je rekla i počela da me ljubi, vrlo nežno, a butinom koja je bila preko mojih nogu mi je prelazila preko kurca u gaćama, pomerajući je gore dole.
A ja kao za kurac sam gledao u pravcu onog ormara i iz glave mi nije izlazila misao, kako je dozvolila svom rodjenom brata da je hvata za sise i pipa.
Ljubila me je po vratu i licu, po grudima preko majce, i sve vreme šarala butinom preko mog kurca koji lagano počinjao da raste i kruti se.
Tad joj rekoh šapatom:
Tetka Stano…
Mhmm ..
Jer mogu nešto da Vas pitam?
Reci pile, naravno da možeš, da me pitaš šta god hoćeš.
Na tren je prekinula da me ljubi, ležala je preko mojih grudi pritiskajući me sisama, pogledala me je u oči.
Pa malo mi jeee…..
Ma reci, pile slobodno, o čemu se radi, tucamo se, a da ti ne možeš nešto da me pitaš, jes da mi ti još uvek persiraš i dok me jebeš, ali hajde pitaj slobodno.
Vidite, pre neki dan…. - oklevao sam sa rečenicom, ne znajući kako da je sročim – video sam…..
Aj ubrzaj malo molim te, šta si video ??? Smejala se i opet me poljubila.
Šta si se bre usro, pitaj bre, sad me baš zanima o čemu se radi. Hajde reci šta je ???
Stegao sam usne, grlo mi se sasušilo ali sam ipak nekako prevalio preko usta.
Jer se Vi tucate sa vašim Slavenom.
Gledala me je par sekundi, pomerajući svoje usne kao da razmazuje karmin na njima.
Aha, znači to si video pre neki dan – rekla mi je sasvim staloženo, i dalje ležeći na mojim grudima.
Da – rekoh kratko.
Šta si video ?
Paaaa….
Hajde, reci slobodno, ne oklevaj, pucaj samo, odgovoriću ti….
Video sam kako Vas hvata za sise, dok ste Vi bojili onaj ćošak tamo – pokazivao sam očima put ormara u ćošku.
Klimala je glavom, bez komentara, gledajući me pravo u oči.
Da – reče – tucam se povremeno sa Slavenom.
Pa predpostavio sam, čim mu dozvoljavate da Vas hvata za sise.
I ???? Šta sad??? Pitala me je.
Ništa, samo sam Vas pitao, misliiim, ipak on Vam je brat, pa mi je to malo…..čudno
Aj prekini više da mi persiraš, molim te…..
Dobro, pokušaću.
A rekla sam skotu ne hvataj me, može Marko da nas vidi – mrmljala je sebi u bradu, zatim reče glasnije – da, Marko tucamo se, ti si za sad jedini koji me je provalio, a nadam se da si i poslednji.
Kako to mislite?
Pa mislim, da ćeš ćutati o tome, pošto sam počela da se tucam i sa tobom.
Pa naravno da ću ćutati, ne mislite valjda da bih nekom ispričao.
Na mislim, čak šta više sigurna sam da ćeš ćutati, zato ti i kažem, da si i prvi i poslednji koji je to saznao.
Budite bez brige, što se mene tiče.
Znači to si hteo da me pitaš ?
Da to, ….jer čuo sam za takve stavri, ali nikad nisam nikoga upoznao, pa ono čista radoznalost, zato sam Vas pitao.
Sigurno te još nešto zanima, pitaj slobodno reći ću ti.
Pa ne znam, recimo kako je to počelo, prosto mi je neshvatljivo?
Pa evo ispričaću ti, pošto te zanima, a ne bih ti ni reč rekla, da sam osetila da me možda prezireš ili da ti se možda gadim, na neki način.
Ma neeeeeeee tetka Stano, šta Vam pada na pamet.
Znam, vidim ti to u očima zato ću ti i ispričati.

Ti znaš da sam ja iz Like, tamo sam rodjena. Moji su imali tamo malu kuću, samo jedna soba i kuhinja, i nešto što smo mi zvali kupatilo. Ja i Slaven smo spavali u toj jednoj jedinoj sobi koju smo imali, još od malih nogu, a naši starci u kuhinji. I kad mi je bilo negde 17 godina, Slavenu je tad bilo oko 15, mi smo i dalje spavali zajedno u toj istoj sobi.
Šta ćeš sirotinja jebiga, nije se imalo. Ja sam u to vreme već bila onako baš razvijena devojka, sise mi narasle, guzica, baš prava devojka, iskrena da budem, vać sam počela da očijukam sa momcima, po selu i u školi, ali to nije kao danas, tad se to krilo. Kakvi da mi otac sazna da se ja sa nekim gledam, a kamoli da se poljubim. Pa odrao bi me od batina. Dok je sa druge strane Slavenu to bilo prećutno dozvoljeno. I kažem ti spavali smo u istoj sobi, a primetila sam da je već u to doba počeo da me gleda krišom dok se svlačim,onako u mraku. Neću sad da lažem, gledala sam i ja njega, isto krišom, jer me jednostavno interesovalo kako izgleda kurac, nikad ga nisam videla, a htela sam da vidim, jebiga, hormoni valjda proradili razumeš.
Sećam se bila je zima, kraj februara, duvao je neki jak vetar, da je sve zviždalo, ma kuća nikako nije mogla da se zagreje. Meni nešto hladno, nikako da se ugrejem pod onom dekom. Čujem Slaven ne spava, šapnem mu jer mogu da legnem kod njega u krevet, hladno mi je.
On kaže, dodji, ja ustanem i pretrčim kod njega u krevet, onako u spavaćici, imala sam samo gaće i spavaćicu, okrenem mu se ledjima, a on se pribije uz mene i zagrli me, da me zagreje. Ma nije prošlo pet minuta kako smo tako ležali zajedno, ja osetim na dupetu, da mu se digo, stoji kruuuut kao kamen. Ništa ćutim ja pravim se kao ništa ne primećujem, a dole, pička mi se upalila, kad sam osetila njegov kurac na dupetu, pa samo radi, pulsira čini mi se. Neka vatra me spopala. Znam brat mi je, ali jebiga, ona ne shvata, samo gori – aliudirala je na svoju pičku. Šapne mi on, jer spavaš.
Ja ćutim. Opet on, jer spavaš ja ćutim. Kad nije prošlo mnogo, osetim ja, kako mi polako povlači ruku preko stomaka ka sisama, ćutim pustim ga, poče da me pipa rukom po sisama preko spavaćice, poče da ih stiska, jednu pa drugu, pa mi uvuče ruku u spavaćicu, i stvai šaku izmedju njih, te poče da trlja kurac o moje dupe. Uspalio me jeeee, ne pitaj, nikad do tada me niko nije pipnuo za sisu, a kamoli radio tako nešto. Ja sva gorim, ali ćutim, ne progovaram, pravim se da spavam. Čini mi se da je svršio za minut u gaće, jer se umirio i sklonio ruku sa mojih sisa. Nisam mogla da zaspim do ujutru čini mi se.
Pričala mi je sasvim lagano, smireno, kao da mi priča neku priču, ležeći na mojim grudima. Slušao sam je pažljivo bez prekidanja. Njena priča me je totalano uzbudila.
Ništaaaa, sutra, ja se pravim blesava on isto; opet uveče spavanje; ja se skinula i legla, a on me pita jer hoću opet kod njega u krevet ako mi je hladno. Ja se malo razmišljam, i poče opet da mi gori medju butinama, rekoh hoću hadno je. Ležimo ja i on pričamo šapatom, starci već spavaju uveliko, opet se ja okrenem njemu ledjima, a on se onako sklupča tik uz mene, i sad ja čekam, da vidim hoće li opet isto biti. Ma nije prošlo opet pet minuta, eto ga, njemu se digo, osećam ga pod dupetom. Pita me jer spavam, ja mu kažem ne spavam. Ništa on ćuti, i posle pet minuta, opet jer spavaš, ja kažem ne spavam, a sve vreme ga osećam kako mu stoji tvrdo uz moje dupe. I pošto sam ja ne samo starija, već sam uvek bila i hrabrija od njega, ja ga pitam. Jer hoćeš opet da se trljaš o moje dupe kao sinoć, i da me pipaš za sise, zato proveravaš jer spavam.
A on ni reč. Ćuti kao zaliven, premro od straha. A ja nastavim, kažem mu, hajde prinaj mi, šta si noćas radio, pa neću reći mami. Ćuti on, ćutim ja, čekam odgovor. Kad će on: Jesam, kaže trljao sam se i pipao sam ti sise. I, rekoh jer si se istreso.
Jesam, kaže. Gde kažem, u gaće, a on da u gaće.
Nemoj da kažeš tati i mami molim te, nemoj preklinjem te, prosto se zaplakao. Neću rekoh mu, ako mi pokažeš kurac. Jer si normalna kaže, sramota me je. Baš me briga, rekoh, ili mi ga pokaži ili ću da kažem majci šta si mi radio. Šta će, kud će, morao je da pristane, i onako u mraku ustane i svuče neke duge gaće koje je nosio i izvadi ga. E tad sam prvi put u životu videla kurac uživo. Jes bilo u mraku ali sam videla. Vidim ja još mi malo dignut stoji. Ništa vrati se on u krevet i legne, okrene se na drugu stranu, a ja se okrenem ka njemu i kažem mu da hoću da mu ga pipnem. On se okrete ka meni, kao da ne veruje šta sam mu rekla i gleda me.
Da kažem, hoću da ga pipnem. Može kaže ako mi pokažeš sise i pičku. A ja kao da sam jedva dočekala, svučem onu spavaćicu do pola sedim na krevetu, a on zeva u moje sise, pa krene da ih pipa rukama. Prvo što mi je rekao, sećam se kao da je juče bilo jeste: Uh sejo kakve su kao lubenice. I dok mi je on pipao sise, ja počela da gorim, medju nogama požar, gurnem mu ruku u one njegove duge gaće i uhvatim ga za kurac. A o vruć kao kifla iz rerne. Opipavam ga, stežem ga, uhvatim mu jaja, a ona mekana i vruća; čula sam priče, kako se drka kurac, ali nikad nisam radila, rekoh daj da probam, da vidim šta će da bude. I počnem da mu ga drkam, da mu navlačim kožicu, a Slaven počne da prska za minut, ma kakvi minut za tri sekunde, sve u vis, padalo i po meni i po njemu. Stegao me za sise, kao da ce da ih otkine, pa mesi li mesi. E kad se on istreso, ja mu kažem, da me pipne za picku, ja vec bila dlakava uveliko tada, hocu da me mazi, a on sve nekao bez veze nikako da potrefi kako treba, gurao mi prst unutra, nešto mlatio, ali sam ipak nekako svršila. E to mi je bilo prvo svršavanje od tudje ruke. Do tada sam se ja sama obradjivala.
I od tad smo ti ja i on svako vece, skoro svako vece ili noc, ležali neko vreme zajedno vatali se, svršavali, pa svako u svoj krevet.
I nije te tucao ???
Nije – nasmejala se – samo smo se vatali i svršavali.
Pa ti rece da se tucaš sa njim ?
Sad smo vec na ti, vidim hahhahah
Pa jebiga spontano valjda, sad smo se baš intimizirali,ovakve tajne se ne pricaju bilo kome….
Da, da, intimizirali smo se – smejala se.
Tucam se povremeno, ali to je pocelo mnogo kasnije, prvi put smo se tucali, tek kad se on oženio, mislim tacnije, prvi put nam je uspelo da se tucamo tek tada, jer do tada smo pokušavali neznam ni ja koliko puta, hteo je Slaven, ali je uvek bilo bez uspešno, ma svršavao je cim bi mi ga stavio samo malo unutra. A ja u to vreme još bila nevina, željna jebacine, gorim, medju nogama, plamen. I valjda ga je bilo sramota od mene, pa je sve redje pokušavao da me tuca.
I šta kažeš, tek kad se oženio, ste prvi put uspeli.
Pa daaa, on se oženio mlad, još sa 20, dosta pre mene, ja sam se udala tek sa 25, za onu budalu, a on cim se oženio, odmah napumpao Milenu, pa zato su njegova deca i starija od mojih.
I kako je to bilo, hoceš i to da mi ispricaš.
Ispricacu ti, vidim da te moja prica pali.
Kakvi, pali, sav gorim …..
Kažem, pokušavali smo x puta ali nikako, i tada on se oženio Milenom, preselili se u varoš, njen otac im i stan kupio. Ja sam u to vreme vec živela u varoši, zaposlila se, jer sam pre njega otišla iz kuce.
Iznajmila mali stancic imala sam dobru platu, radila sam kao sekretarica generalnog u fabrici. I taj dan, bio je maj, petak, secam se, ja došla negde predvece, kod njega i snajke, ona trudna u osmom mesecu vec, stomak do zuba. Sedeli, vecerali pricali, i snajka kaže ide da legne, nešto joj teško, ja kažem idem i ja kuci, a ona ostani, sedi ti sa batom, te spavaj kod nas. Ajde rekoh da ostanem još malo. I sedimo ti ja i on u kuhinji, i ja ga pitam, kako mu je išlo sa Milenom, mislim sex, jer isto onako odmah svrši. A do tada se nismo vatali ja i Slaven sigurno dve godine, skoro da smo prekinuli. A on se malo zacrveneo, gotovo da se postideo, od mene, pa kaže. Ma jok, sad mogu normalno, sad sam se naucio. Ja kažem, pa dobro, znaci nemaš problem više. I tako rec po rec, priscamo se šapatom šta smo radili i Slaven se napali. A ja u to vreme, sva se rascvetala, izgledala sam ko avion. Kaže on, seko daj da ti pokažem, sad si još bolja nego ranije. Ma ja kažem, šta ti je bre Slavene, žena ti je tu, nije više to isto, nije kao nekad, šta je bilo bilo je, zaboravi.
Ma kakvi, on navalio na mene, da me vata, da me pipa, pa ruku pod suknju, pa za sise, prosto poludeo. Ja se otimala, mislim se gde da se tucam sa njim u njihovoj kuhinji, žena mu tu spava, na pet metara od nas. Ma kakvi, Slaven ni da cuje, navalio kao mutav. Rekoh aj da mu ga izdrkam kao nekad, smirice se, me nece ni da cuje, hoce da me jebe i tacka. Izvadi ga on iz pantalona, i prosto me moli da se namestim preko stola. A iskreno da ti kažem i mene je uspalio, i ja ti ustanem , zadignem suknju na ledja, svuce mi on carape i gace, i ubode me. Jebo me je jednooo, pet minuta, onda ga izvadi i izdrka na moje dupe. Ja nisam ni svršila. A on zakopcava pantalone i kaže mi pomalo ljutito:
Pa ti seko više nisi nevina. Pa rekoh imam 22 godine, šta si ti mislio. Pa ko te probušio, pa ko te probušio, hocu da znam kaže. Ma rekoh nema šanse da ti kažem. I nikad mu nisam ni rekla. I tako ti je to bilo, moj Marko, to je bio taj prvi put, sa njim.
I od onda se tucate.
Paaa, sa prekidima, posle sam se ja odselila dalje, udala se, ali dešavalo nam se.
I nikad niko nije saznao ???
Ma kakvi, da li si lud.
Tucala si se sa njim a žena mu tu spava pored vas, neverovatno, kakav doživljaj. Uh kakva prica, ne da me je napalila, nemaš pojma.
Osecam – rece osmehujuci se, i prelazeci butinom preko mog kurca u gacama.
Njena životna sexualna prica je bila, nesvakidašnja i više nego interesantna, te sam je pitao da mi isprica još nešto.
Šta, šta bi još hteo da znaš – smejuljila se.
A jer se secaš prvog puta, ko ti je bio prvi.
Kako se ne bih secala, pa on me je zaposlio u varoši, na mesto sekretarice generalnog direktora.
Hoceš i to da mi ispricaš ?
Pa ispricacu ti, što da ne, sve te više uzbudjuje te jer da ?
Uh , pa osecaš valjda…..
Uzbudjuje i mene, pocela sam da vlažim – osmehnula se.
Evo ovako, imala sam tad 20 godina, i jedan naš rodjak se ženio, pravio veliku svadbu, oni su bili malo bogatiji, od ostalih, bilo je ljudi ne pitaj. I sad manje više u selu smo svi bili nekakvi rodjaci, dalji ili bliži, zato je bilo toliko ljudi. A na toj svadbi otac se pojavio i tatin brat od strica, Mladen, koji je živeo u Americi. Došao sa svojom porodicom da obidje rodni kraj. On je meni bio aj da kažem malo dalji rodjak. Oženjen bio amerikankom, jedna pegava debela,i pravila se mnogo važna. Uh kako me je nervirala. I kako me je video, cini mi se da je poludeo zamnom. A bio je duplo stariji od mene, imao je negde 40 godina. Onako jak krupan, nije bio lep, ali je bio baš krupan. Pravi muškarac. Videla sam kako me je gledao, na svadbi, gutao me ocima, sve onako krišom da se ne primeti. A ja mlada, jedra, zgodna, lepa i nevina hhahahah. Ništa prodje i ta svadba, prodje tri cetiri dana, ja cuvala ovce, pošto smo mi imali ovce, gore na pašnjacima u brdu. Sedim na livadi i vidim iz daljine neko dolazi, kad ono on sa ženom i decom. Šetaju. Pridjoše oni, dobar dan, dobar dan, ja pitam otkud šetate ovde po brdu, a on kaže pokazuje porodici lepote rodnog kraja. Malo popricali, i odoše oni. Nije prošlo ni sat vremena, eto ti njega on se vratio. Sam. Ja ga pitam gde su mu žena i deca, on kaže dole u selu zamorili se, a on hteo još malo da šeta. Ma mislim se, jesi kurac hteo da šetaš, znam da si došao zbog mene. Seo ti on kraj mene, poceo neku pricu kako je ovde jako lepo, tamo ovamo, pita me šta sam završila od škole, ja mu kažem, on pita što ne radim u varoši, ja odgovaram nemam nikog da me zaposli, teško to ide kod nas, a on ce na to ja cu ti pomoci, moj ujak je generalni direktor u fabrici. Ja kažem stvarno, on poce da mi obecava kule i gradove, kako ce sve on to da uredi, kako je greota da takva lepotica cami ovde i cuva ovcee, mic po mic, poce imaš li momka, ja kažem nemam, on se silno iznenadio, kad je cuo da nemam momka, pa zašto, pa kako, pa tamo pa ovamo. Ja mu kažem kako je otac strog, kako to ovde ne ide tako, levo desno, a Mladen ne skida oci sa mojih sisa. A one velike , jedre stajale pravo kao strela, sve u vis. A Mladen kao vodenica,prica ne prestaje, obecava mi sve i svašta, i vidim ja u jednom trenutku da mu se digo, vidim izbocinu na pantalonama, i to bogami budza, mislim se šta ovaj ima u gacama sunce ti jebem, buzdovan. Ima covek skoro dva metra, mora da mu je i kurac kao u konja. I tu ti se ja uspalim, gleda on mene u ravno u sise pod košuljom, a ja njega sve krišom u onu budzu na pantalonama. I dalje on melje, rodice moja, tamo ovamo, kao prigrli me, nešto me mnogo voli, pa baš si lepa, baš si zgodna, pa nikad nisi imala momka, grlio me preko ramena, a šaka mu tik iznad moje sise, samo što je ne uhvati. Kaže, baš si jedra i rasna devojka i direkto mi gleda u sise u košulju, sad više i ne krije. Poljubi me covek u obraz, ja cutim, on opet, pa opet, pa u vrat, pita jer se ljutim što me ljubi, ja kažem ne, pita jer mi smeta, kažem ne, a ja se medju nogama se uspalilaaaa. Onda ce Mladen, pa jer ti prijaju poljupci, ja kažem prijaju,a tek ce ti on, hoceš još više da ti bude lepo, ja pitam kako, a on kaže pa ovako, te me uhvati rukom za sisu. Ja cutim, crvenim se, sva gorim, a on poce da me pipa i ljubi,kaže ne boj se, niko nas ne vidi, niko nece znati, lepa si, zgodna si, socna si kao jabuka, bla bla i uvuce mi ruku pod suknju. Kad me je dohvatio za picku, ja se stresla, samo što nisam vrisnula. Poce da me mazi, da me ljubi, vata, zapalio me. Sva treptim, ja bih ga sve uhvatila za kurac ali me je sramota. Kažem ti zapalio me, onoliki covek, a tako nežan i strucan. Tad poce da skida pantalone, i kad sam mu videla kurcinu umalo nisam vrisnula, kao u konja. Krut, debeo, stoji mu ravno uz stomak. On me gleda, kako ga gledam u kurac, pa me pita. Jer si videla nekad kurac. Kažem jesam. A ja zinula u njegovu batinu kao som, pa ne trepcem. Sede on kraj mene na travu i kaže; pipni ga slobodno, uhvati ga. A ja onako bojažljivo, krenem rukom, pa me sve sramota, dirala sam samo Slavenov kurc do tada, nikada sa momkom nisam bila. Vidi on da se neckam pa ce opet: uhvati ga slobodno, ne stidi se. I ja ti ga uzmem u ruku, sunce ti jebem kao da sam uhvatila drvo, tvrd, veliki, debeo, vreo. Pocnem da mu ga drkam, onako stidljivo, a on hop ruku meni pod suknju u gace. A dole potop, picka mi mokra, sva gori. Poce da me obradjuje, mazi, da mi ljubi sise, ja kao luda, ne znam šta me snašlo. Posle malo vremena ce Mladen.
Rece mi se ne boj se, spustio me da legnem na travu, raširio mi noge, svukao gacice, namesti se iznad mene i krenu polako da ulazi.
Jer si nevina kaže.
Jesam.
Ne boj se, polako cu, ništa se ne plaši.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

delaware

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 9
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tetka Stana
« Odgovor #2 poslato: 07-08-2010, 12:19:21 »
 Priča je vec bila objavljena na site Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte. u Hrvatskoj u martu 2009 i na   pod drugim nick-om..

jaskojas

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 329
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tetka Stana
« Odgovor #3 poslato: 07-08-2010, 19:15:35 »
  ;D  Al ti imaš dobru enciklopediju ::)
 Fali ti još jedan sajt da kompletiraš  :D

hotlajn

matorko

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 12
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tetka Stana
« Odgovor #4 poslato: 23-08-2010, 11:57:40 »
ni[ta bez zavrsetka.... >:D

Tagovi:
 

GoogleTagged