Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: U sendviču sa prijateljima  (Pročitano 4198 puta)

JovanMark

  • Drkoš
  • *
  • Poruke: 9
    • Teme korisnika u ovom forumu
U sendviču sa prijateljima
« poslato: 12-08-2023, 15:37:33 »
Imam ogromnu želju da podelim naše iskustvo.

Sve je počelo tako što me je dobra prijateljica pitala da li bi se menjala za partnere, kao swingeri. Da budem iskrena ostala sam zatečena i šokirana. Od šoka šta me pita nisam znala šta da joj kažem. Bukvalno sam nastavila drugu temu kao da me nije ni pitala. Ali danima sam sama o tome razmišljala i sve više mi se sviđala ta ideja iako o tome nikada pre nisam razmišljala. Nije mi to izlazilo iz glave. Uspela sam nekako to i mužu da kažem i on je ostao malo zatečen i šokiran. Mislim da mu je malo imponovalo, jer je moja drugarica baš atraktivna crnka u ranim četrdesetim i sigurna sam da se svim muškarcima sviđa, pa i njemu iako on to ne bi priznao.

Inače da dam malo i uvod.

Muž i ja smo dugo u braku koji je ispunjen puno nežnosti, istinske ljubavi i strasti. Zaista smo imali bogat seksualni život i bili smo uvek spremni na sex. Cela naša veza i brak su zaista bili kao u priči. Strast se nikad nije izgubila ni posle toliko godina. Bili smo uvek otvoreni jedno prema drugom. I za nas mogu reći da smo zgodan i lep bračni par. Radimo na svom telu i držimo do sebe. Ali da se vratim na priču...

Ova ponuda nam je na neki način i imponovala, što su baš nas izabrali i nekako nam se ta ponuda uvukla u misli.
Iako smo na početku bili sigurni da od toga neće biti ništa, posle jedno pola godine razgovarali smo i odlučili smo da probamo naravno soft varijantu u kojoj bi mi imali sex pred njima, uzajamno se posmatrali i palili. To nam je bilo dovoljno, čak i previše.

Pozvala sam drugaricu na piće i saopštila joj našu odluku. Stvarno se obradovala i učinila da mi ne bude neprijatno zbog toga. Dogovor je bio da se vidimo kod nas za nedelju dana dok joj prođu oni dani.

Sedam dana iščekivanja susreta je bilo slatko iščekivanje puno uzbuđenja. Iskreno mislila sam da ćemo ipak odustati.

Prolazio je dan za danom, susret se bližio ali nismo odustajali. Sve više smo bili uzbuđeni. Na dan susreta sam bila gotovo van sebe od uzbuđenja. Lepo smo se uredili, sredili do savršenstva intimne delove tela, odabrali veš. Ja sam obukla proziran crni čipkasti grudnjak, iste takve gaćice i haltere sa samodržećim čarapicama. Gore smo imali zaista fine odevne kombinacije i baš smo lepo izgledali. Pre dolaska naših prijatelja otišli smo i na klopu i pićence da se opustimo. Tada sam rekla mom mužu da još možemo odustati što nije prihvatio. Rekla sam mu da samo želim da nas gledaju i da mi njih gledamo ali ne i da imamo sex sa njima. Složili smo se sa time.

Napokon su došli (zvaćemo ih Jelena i Ivan). Na početku je bilo malo neprijatno, ali smo brzo prešli na svakodnevne teme. Malo po malo piće je polako činilo svoje, bili smo otvoreni i spontani. Na kraju krajeva svi smo znali zbog čega su to veče tu. Razgovor je postajao sve otvoreniji. Mene je to sve jako stimulisalo kao i mog muža i polako mi je počeo gurati ruku među moje butine milujući ih. Pravio se da pomno sluša razgovor, a naši prijatelji to nisu mogli videti. Moja ribica je zaista bila vrela i poprilično sam vlažila preko gaćica. To je bio znak da smo spremni.

Otkopčao je šlic i izvadio ga više nego spremnog i stavio mi ruku na kurac. Polako sam mu drkala. I dalje se ništa nije videlo. Možda se moglo pretpostaviti samo po crvenilu na našim licima. Dok sam mu mazila kurac zagrlio me je i počeo mi otkopčavati košulju. Pričala sam sa našim prijateljima kao da se ništa ne dešava, a srce mi je lupalo. Otkopčao mi je košulju i spustio brus. Sevnule su mi grudi i istog trena sam prestala pričati. Jelena je videla da počinje ludo veče i odlučila je da i oni krenu u akciju. Uskoro smo bili skoro goli. Moj muž potpuno go, a ja ostala golih sisa samo u gaćicama i halterima. Ivan je bio takodje go sa komadom čvrstim kao granit i seo je u fotelju, a Jelena je ostala kao i ja u sexy crnim tangicama i halterima i počela mu je pušiti.

Nas dvoje smo legli i posle divljeg ljubljenja usledilo je pušenje. Muž je ležao na leđima, a ja sam mu nagužena pušila. U jednom trenutku osetila sam kako je Ivan prišao i počeo mi skidati gaćice. Mislila sam da mu tako nešto neću dozvoliti, ali mi je u tom trenutku to i trebalo i nisam se bunila. Čak sam i izdigla kolena pošto sam klečala, da ih može potpuno skinuti. U tom je prišla Jelena golih grudi u istoj kombinaciji kao i ja. Imala je male ali jako čvrste grudi sa izraženim bradavicama. Legla je pored nas. Osetila sam šta želi i ni sama ne znam kako, ali nisam se bunila uopšte. Malo sam se pomerila, a ona je uzela mužev kurac u usta. Nije se bunio, a i zašto bi. Iako je došlo do neke vrste kontakta, nije mi ni najmanje smetalo, čak mi se i sviđalo to da gledam. Jelena mu je pušila dok je ležao na leđima, a ja sam mazila ribicu koja je bila nikad vlažnija. Posle par minuta Jelena je prestala sa pušenjem i počela da se namešta iznad mene. Blago je rečeno da sam bila u novom šoku, ali sam prihvatila igru. Legla je preko mene. Počela me je ljubiti i grickati bradavice. Prvi put u životu sam osetila ženske usne na svojim, jer nisam imala takve aspiracije. Jelena je počela da ljubi moje usne, a ja sam to spremno dočekala otvorenih usta. Jezici su se izmešali i proradila je strast. Nikada nisam osetila tako nežne usne na svojim. Osetila sam takvo uživanje. Po prvi put sam dodirivala ženske grudi, a da to nisu bile moje. Jelena se polako spuštala preko mog stomaka i došla do moje potpuno obrijane ribice. Lizanje je podiglo nivo strasti. Zatvorila sam oči i sama stezala svoje grudi. Ivan nas je pogledao i pitao da li da se pridruži. Ćutali smo samo, a Ivan je kleknuo pored ivice kreveta i počeo mi sisati grudi dok je Jelena nastavila sa lizanjem.

To je za mog muža bilo zeleno svetlo. Prišao je Jeleni i prstima joj počeo obrađivati ribicu. Morala je prestati sa lizanjem. U tom trenutku je Ivan pokušao leći između mojih nogu. Moj muž je videći to brzo prišao i sklonio Ivana sa mene i stao me jebati kao lud. Strast je i kod mene i kod njega učinila svoje, a prijatelji su se povukli i gledali. Promenili smo pozu. Zajahala sam ga. Rekao mi je da izgledam predivno ovako u halterima i samodržećim, golih grudi. Šapnuo mi je i da je Ivanu ko kamen zbog mene i da me guta pogledom. Svršila sam ali sam nastavila da ga jašem. Postali smo nezasiti. Posle nekog vremena muž me je poljubio i pitao da li da nam se Ivan pridruži. Nisam to posle svega očekivala pa sam se nasmejala i pozitivno odgovorila. Dao mu je znak da priđe. Dok sam ga tako jahala Ivan se nameštao iza mene. Nisam očekivala tek ovo. Zastali smo malo, a Ivan ga je nežno uglavljivao. Bio je očigledno iskusan u tome, pa je i početni šok i strah nestao. A mene je po prvi put počela da pali misao da budem u sendviču. Analni seks me nije privlačio ranije, ali cela ova situacija je učinila svoje. Polako je ulazio u moju guzu. Malo me bolelo samo na početku. Stvarno me je napalila cela situacija. Kada je ušao do kraja bila sam oduševljena. Dva kurca u meni odjednom i ja uživam. Bila sam duplo nabodena, a nikad nisam verovala da je to moguće. Uskladili su se posle par minuta i tad su počeli orgazmi da se smenjivaju. Nabio ga je do kraja, a ja sam počela da cvilim i ječim u orgazmu koji kao da nije prestajao. Muž me je pitao da li me boli, odgovorila sam negativno i tada je shvatio da je to krik zadovoljstva, što ga je još više naložilo. Ivan je zaista postao žestok, ali sam uživala kao nikada. Posle nekoliko zabijanja u moju guzu počeo je svršavati. Mi smo nastavili još neko vreme dok muž nije svršio. Osećala sam se super i srećna što sam doživela ovo iskustvo. Neopisiv osećaj koji je u meni budio nešto što nisam poznavala do tada kod sebe. Ku*vinski instikt.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Tagovi:
 

GoogleTagged