Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Voli i tebe mama!  (Pročitano 6271 puta)

Nadanada

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 84
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Voli i tebe mama!
« poslato: 06-11-2023, 01:27:03 »
Voli i tebe mama!

Nick i njegova mama Mandy sjedili su na sofi i gledali TV.

Nick je tada imao 18 godina, a njegova mama 39. Od puberteta je žudio za njom. Ona je bila definicija MILF. Fantastično tijelo i koketni stav. Svi njegovi prijatelji rekli su mu da bi je htjeli poševiti. Nije mu se sviđalo kad jesu, ali nije ih mogao kriviti. Nosila je usku odjeću koja je isticala njezino tijelo i obično nije nosila grudnjak. Mogla je i da nije imala top!

Kad bi bio s njom u javnosti, bilo bi mu neugodno kad bi je muškarci zurili. Ali bio je i ponosan što je s njom.

Tako je ove večeri, kad su gledali televiziju, njegova mama imala na sebi vrlo usku majicu i vrlo kratke hlačice. Bezuspješno se pokušavao koncentrirati na film koji su gledali.

Na kraju je morao nešto reći: "Mama, volim te!"

“Pa i ja tebe volim!”

“Ne, mislim stvarno te volim.”

“Znam, dušo, i ja tebe stvarno volim. Što je dovelo do ovog iskaza ljubavi?"

Nije razumjela što je govorio.

“Ne mislim da te volim samo kao majku, već da te volim, znaš, kao ženu.”

"Vidim. Ne znam točno kako odgovoriti na to.”

Nick je mislio da je ljuta na njega, “o, bože mama, žao mi je. Nisam to trebao reći, sad sam sve pokvario.”

Stavila mu je ruku na gornji dio prsa, “o ne dušo, samo sam iznenađena što si to rekao. Ali sigurno ima djevojaka u tvojoj školi koje su privlačnije od mene.”

“Mama, ti si najljepša i najseksi žena koju sam ikad vidio. I ne mogu si pomoći da nisam zaljubljen u tebe.”

Gledala ga je nekoliko sekundi, pokušavajući riješiti svoje osjećaje prema njemu nakon što je priznao da je želi seksualno.

Zamijenio je njezinu šutnju za odbijanje. “Samo ću otići u svoju sobu mama. Tako mi je žao što sam išta rekla. Možemo li jednostavno zaboraviti da sam to rekao?”

“Prvo, nisam ljut na tebe. I drugo, moraš ostati ovdje kako bismo mogli razgovarati o ovome. Moram priznati da sam se i ja borio sa svojim osjećajima prema tebi otkako si postao tako zgodan i snažan mladić. Znam da nije u redu, ali ne mogu prestati misliti na tebe i na to kako bi se osjećao voditi ljubav s tobom. I znam da se to nikada ne bi trebalo dogoditi.”

Vau, pomisli Nick, i ona me želi. I rekla je da se to ne smije dogoditi, a ne da se ne može dogoditi.

"Voliš li me i ti na taj način?" upitao je Nick.

Nagnula se prema njemu i samo centimetar od njegovih usana šapnula: "Da, tako te volim!"

Prislonila je usne na njegove, otvorila usta i uvukla njegov jezik u svoj. Strastveno su se poljubili, oslobodivši se požude koju su oboje držali!

Mandy je pomaknula ruku s njegovih prsa kako bi je stavila na njegov tvrdi kurac. Mogla je osjetiti duljinu i tvrdoću kroz njegove kratke hlače i bila je iznenađena i oduševljena veličinom penisa svog dječaka. Trljala ju je dok su se ljubili, postajući sve vrelija i vrelija.

Nick je stavio ruku na njezinu sisu i osjetio tvrdu bradavicu. Mandy je stenjala dok je trljao bradavicu kroz njezinu majicu! Zatim joj je podignuo majicu, otkrivajući njezine lijepe čvrste sise. Mandy je zastenjala dok je gurala ruku u njegove kratke hlače.

Nick je prekinuo poljubac i uzeo jednu od njezinih bradavica u usta i sisao je. Mandy mu je stavila ruku na glavu i držala ga ondje, baš kao što je činila kad je bio beba. Zavukao joj je ruku ispod gaćica i našao njenu jako mokru pičku!

"Ohhhhhhhh, Ohhhhhh bože dušo!" Mandy je zastenjala: "O da, dušo! Činiš da se mama tako dobro osjeća!”

Protrljao joj je pičku, a zatim prstom prešao preko njenog klitorisa. Mandy je stenjala dok je napadao njezina osjetila. Napokon ga je odgurnula i spustila se na koljena pred njim. Povukla je njegove kratke hlače i uzela mu kurac u usta. Nick je pogledao svoju lijepu majku kako mu sisa kurac! Nikada nije osjetio ništa slično! Poskakivala se gore-dolje, ispuštajući zvukove srkanja dok je koristila mnogo pljuvačke da ga namaže. Svakih par udaraca ona bi njegovih 6 inča uzela sve do svog grla! Nekoliko njegovih djevojaka mu je popušilo, ali one su bile ništa u usporedbi s ovim! Njegova mama koristila je sve svoje trikove da zadovolji svog sina! Omotala je ruku oko baze njegovog penisa i mazila ga dok je u ustima sisala njegov penis. Znala je da on neće dugo izdržati i to je ono što je htjela! Željela je da njegovo prvo brzo svršavanje bude u njezinim ustima.

“O bože mama! Uskoro ću svršiti! Bolje da ga izvadiš!”

"Mmmppp mmmmm!" Mumljala je oko njegovog penisa dok ga je gledala u oči, a oči su joj bile pune požude za njim!

To je bilo više nego što je mogao podnijeti! Izvio je bokove i počeo joj špricati dugačke konopce sperme u usta! Progutala je dok je njegova sperma curila u njezina usta, a zatim je zadržala posljednjih nekoliko mlazeva u ustima. Otvorila je usta kako bi mu pokazala spermu koja joj se nakupila na jeziku, zatim zatvorila usta i bučno progutala.

Zatim je ustala i opkoračila mu krilo, poljubila ga. Osjećao je okus slanosti svoje sperme u njezinim ustima i umjesto da mu se gadi, to ga je još više zagrijalo znajući da je progutala svu njegovu spermu.

Njegov je kurac uvenuo, ali nije potpuno omekšao. Mandy je mljela svoju pičku na njemu dok su se ljubili. Nick je uzvratio poljubac i ubrzo mu je kurac ponovno postao tvrd kao kamen.

Mandy je posegnula između njih i stavila njegov penis na svoj ulaz te se spustila na njega.

Nick je glasno stenjao, ne vjerujući da nakon svih svojih maštarija zapravo ševi svoju mamu!

Mandy je zadržao njegov penis duboko u sebi dok je pomicala svoju pičku u krug. Nick nikada nije osjetio ništa slično. Osjećao se kao da mu ruka u svilenoj rukavici masira kurac.

"O Bože! Nick! Ohhhhhhhhhhhhh bože! Volim te Nick! Volim tvoj kurac! O moj Bože, oprosti mi, ali volim te jebati!”

Počela se kretati gore-dolje, gotovo se podigavši ​​s njegovog kuraca, a zatim udarivši svoju pičku natrag sve dok njegov kurac nije gurnuo njezin vrat maternice. Bilo je gotovo bolno dok je postajala sve bjesomučnija da postigne svoj orgazam!

Nick joj je uzvratio dok ga je ševila, izgubljena u strasti koja ih je oboje izjedala.

Intenzitet njihove veze nije mogao dugo trajati, njihova uzajamna ljubav i žudnja jedno za drugim brzo su ih doveli do zatupljujućeg, intenzivnog zajedničkog orgazma!

“Ohhhhhhhhhhhh Nick! O moj dobri Nick! Svršavam!”

“O bože mama! I ja svršavam! O prokletstvo! Svršavam u tebe!”

“Ohhhhhh da dušo! O Bože da! Da! Da! Da! Jebeno da!”

Nick se izvio uz nju, a ona je zaglavila svoju pičku dok je on bljuvao svoju vruću, snažnu spermu izravno u njezinu utrobu! Oni to tada nisu znali, ali jedan od njegovih plivača pronašao je jaje s kojim se mogao pridružiti!

Mandy je ostao na njemu s njegovim omekšavajućim penisom još uvijek u njoj. Osjetio je kako mu vlaga sperme curi iz njezine pičke na jaja.

“O moj Bože dušo! Bio je to najintenzivniji orgazam koji sam ikada doživio!”

“O Bože da mama! Ja isto! Stvarno te volim!”

“I ja tebe volim dušo!”

Rekli su to jedno drugom mnogo puta, ali ne na način na koji to govore sada.

Upravo tada su čuli kako se garažna vrata otvaraju, “o moj Bože! Tvoj tata je kod kuće! Brzo, moramo se obući. Idi u svoju sobu, a ja ću ostati ovdje.”

Radio je do kasno, ali je obično ostajao duže.

Mandy je upotrijebila maramice da se očisti, a zatim je ponovno navukla odjeću.

Nick je odjurio u svoju sobu i uključio svoje računalo, igrajući igrice, dok mu je kurac još uvijek bio napola tvrd prisjećajući se kako se osjećala mamina pička!

Mandy je otišla u kuhinju i brzo popila sok kako bi prikrila okus sperme u ustima. Upravo je popila gutljaj kad je ušao njezin suprug George. Kuckali su se po obrazu, a on je pitao kako je.

U sebi se nasmiješila, rekavši: "Dobro sam, malo me boli glava." Da spriječi bilo kakve ideje koje je imao o seksu. Znala je da će on moći reći da je bila pojebana ako su imali seks.

“Nick je u svojoj sobi.” Dodala je.

Predložila je da im dostave pizzu i htjela je rano otići u krevet.

Nakon večere otišla je u spavaću sobu i legla u krevet razmišljajući o tome što su učinili. Pička joj je još uvijek pulsirala i poželjela je ponovno poševiti Nicka.

Spavala je kad je George došao u krevet. Ujutro je ustao i otišao prije nego što se ona probudila.

Otišla je u Nickovu sobu i nakon što je skinula spavaćicu legla s njim u krevet. Skinula je plahtu i nježno izvukla njegov kurac iz gaćica i uzela ga u usta.

Trebalo mu je nekoliko sekundi da se probudi. Kad je to učinio, pogledao je dolje i vidio kako mu mama siše kurac.

"Ohhhhhh boga mama!" Zastenjao je.

Mama mu je namignula dok mu je nastavljala sisati kurac. Obično je masturbirao ujutro i došao je brzo tako da mu je mama sisala kurac trebalo je samo nekoliko minuta dok joj nije počeo puniti usta spermom. Progutala je sve i onda mu se nasmiješila, a sperma joj je tekla niz bradu.

“Mmmmmmmmmmm, volim spermu za doručak!”

Bilo je ljeto pa Nick nije imao što raditi osim biti s mamom cijeli dan. Nisu se potrudili obući, otišli su goli u kuhinju na doručak. Mandy je odnijela posuđe u sudoper i počela ga prati. Nick je pio kavu gledajući maminu guzicu. Mogao je vidjeti njezinu pičku dok je imala raširene noge. Njegov penis je opet postao tvrd i on je prišao njoj iza leđa i stavio joj svoj kurac među noge.

“Ohhhhhh da dušo! O Bože da! Stavi to u! O Bože stavi svoj kurac u mene!”

Nick je savio koljena i pronašao njezinu rupu. Snažno je gurnuo, poslavši svoj kurac skroz u maminu pičku!

“Ohhhhhhhhhhhhh da! O Bože! Tako si jebeno tvrd! O Bože! jebi me! Jebi mamicu!”

Jebali su se nekoliko minuta dok Mandy nije počela svršavati, a Ken ispraznio svoja jaja u nju.

Incestuozni ljubavnici jebali su se kad god su imali priliku. Kad je Mandy izostala menstruacija, napravila je test i pokazao je da je trudna! Znala je da bi se to moglo dogoditi, ali nije se mogla zaustaviti. George je bio podvrgnut vazektomiji nakon Kenovog rođenja pa je znala da će je vjerojatno ostaviti.

Čekala je dok nije počela pokazivati. Onda mu je jedne noći rekla.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


crni Djoko

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 105
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Voli i tebe mama!
« Odgovor #1 poslato: 06-11-2023, 10:21:23 »
Vrh vrhova

DobarDecko44

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 54
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Voli i tebe mama!
« Odgovor #2 poslato: 06-11-2023, 10:32:40 »
 Njam njam jako napaljujuce

Johnvejn

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 435
 • Pol: Muškarac
 • Djed koj voli incest i mlade curice i ženice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Voli i tebe mama!
« Odgovor #3 poslato: 07-11-2023, 07:45:13 »
U originalu piše da je on 16 a mama 37 godina ali na bludnicama nema sexsa bez 18 godina.

hotlajn

lav781

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 489
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Voli i tebe mama!
« Odgovor #4 poslato: 17-11-2023, 00:19:48 »
 (thumbup) (thumbup) (thumbup) (thumbup)
citao sam ovu pricu na nekoj drugoj stranici  gdje ima ovakvih prica jako puno i steta sto nema nastavka ! ako bi je htjela nastaviti nastavije ti  (thumbup) (thumbup) (thumbup) (naughty) (naughty) (naughty)

Tagovi:
 

GoogleTagged