Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Incest - drugarsko priznanje  (Pročitano 3125 puta)

nemanjica90

  • Orgijaš
  • **
  • Poruke: 73
    • Teme korisnika u ovom forumu
Incest - drugarsko priznanje
« poslato: 12-06-2023, 20:29:11 »
Pre svega pozdrav svima!  Uzgred, hteo bih samo da napomenem da je priča koju ću napisati jedna stopostotna istina, a tema iste se svodi na to da smo drugar i ja jedan drugom priznali da se ložimo na mame.

Da počnem: Sve je krenulo pre par godina kada smo sasvim slučajno u društvu počeli da pričamo o pornićima. Svako je izneo koje kategorije gleda i top 3 omiljene glumice. Uglavnom, on i ja smo rekli identično sve, i samim tim kasnije nastavili tu priču, i tako iz dana u dan. Počeli da komentarišemo svaku glumicu iz kategorije MILF, a kasnije se to prenelo i na poznate ličnosti, žene koje nas okružuju, majke od zajedničkih drugara, uz neizbežne perverzne komentare. Vremenom smo počeli jedan drugom da šaljemo porniće kao preporuku za gledanje, i tu su karte počele da se bacaju na sto. Malo po malo, to su postajali sve perverzniji pornići, sve žešći komentari, tipa: “Gledaj kakva mama!” ; “Zamisli ovo brate…” ; “Ufff kako bih ja jebao ovakvu mamu!”

Iz mog ugla je dosta toga postajalo jasnije, ali se ni on, ni ja još uvek nismo odlučivali da priznamo, nego se to sve samo produbljivalo.

Jednu noć mu ja sasvim slučajno pošaljem jednu domaću pevačicu uz neki komentar, na šta mi on napiše: “Hahahaha dobra dobra, ali najebao si zbog ovoga! 😂”  Meni u tom momentu ništa nije bilo jasno, ali sam pomislio da je možda negde u društvu sa nekim pa da je neko video, pa mu napišem: “Ahahahaha slobodno uzvrati istom merom! 😂” A on na to odgovori: “ Sad si me stvarno iznenadio, ali ajde, uzvratiću ti jednom!” Prošlo je par dana od toga, stiže meni pornić od njega uz komentar: “Upravo naletih na ovu glumicu,  pa taman da ti pošaljem i vratim za ono! 😂” U tom momentu nisam mogao da otvorim film, ali mu samo kratko odgovorim: “Hahaha jedva čekam da vidim kako si mi vratio!” Na šta on odgovara: “Oko za oko, zub za zub!” Ja u tom momentu ne kapiram ništa, ali kada sam došao u stan i pustio pornić skontam da se glumica zove kao moja keva, tačnije da se njeno ime tako izgovara na srpskom. Odmah sam znao o čemu se radi, jer sam i ja njemu poslao tu pevačicu koja se zove kao njegova mama. Napišem mu tad da stvarno nisam imao zlu nameru kada sam mu to posalo, ali isto tako i da je pornić koji je on meni poslao jako napaljiv. On je meni na to odgovorio samo sa: “Ništa mi ne pričaj, jako sam ga izdrkao na tu pevačicu!” Posle toga smo jedan drugom danima slali tu pevačicu i glumicu, malo se peckali i onda je on meni samo napisao: “Brate, ja moram da ti priznam, već godinama ga drkam na mamu i jako me pali pali kad mi šalješ neke porniće u tom kontekstku, pogotovo kad si mi poslao tu pevačicu jer se zove kao mama.” Ja sam mu naravano odmah uzvratio identičnom porukom, i napisao da ako želi možemo tako povremeno i neke njihove stvari poput gaćica, carapa, bruseva..idt. On je naravno to prihvatio, tako da i dan danas to radimo, pričamo o njima, pričamo čak i o tome kako bi jedan drugom jebali mame, što nas takođe jako pali.

Eto, jedna kratka priča, ako neko ima sličnih iskustava neka se slobodno javi. Pozdrav.Tagovi: