Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Ženin bivši dečko Nemanja  (Pročitano 1023 puta)

aguero

  • Drkoš
  • *
  • Poruke: 23
    • Teme korisnika u ovom forumu
Ženin bivši dečko Nemanja
« poslato: 05-05-2024, 21:12:11 »
Nedavno sam u razgovoru sa suprugom Tamarom uspeo da od nje izvučem pikanterije iz seksualnog života sa njenom bišim dečkom Nemanjom, sa kojim je inače izgubila nevinost.
Nemanja je stariji od nje 10 godina, upoznali su se kada je ona imala 19 a on 29 i po njenim rečima tek je sa 20 godina prvi put spavala sa njim...Nakon toga su bili u vezi čitave 4 godine.
On je , kao iskusniji, naučio svemu u seksu i mogu da potvrdim da je imala dobrog učitelja:)
Pitao sam je nekoliko puta kakve je sve perverzije sa njim izvodila ali do sada mi nije odgovarala na to pitanje. Medjutim, juče je nakon par čaša vina "otvorila dušu" i ispričala mi da je Nemanja često imao seks sa njom u stanu njenih roditelja sa kojima je tada živela. Obzirom da je on bio instruktor plesa, mnogo puta su išli na razna putovanja gde su igrali i provodili vikende. Nakon jednog od tih putovanja, došli su kod nje u sobu dok su joj roditelji bili u dnevnoj koja je susedna i nalslanja se na njenu. Bili su umorni i zajedno su legli na njen krevet da odspavaju. Rekla mi je da ju je nakon par sati probudila Nemanjina erekcija jer je spavao zagrljen uz nju. Obzirom da se tripovala da će da zatrudni, insistirala je da se stalno tucaju sa kondomom pa je tako bunovna izvukla iz fioke kondom i stavila ga na Nemanjin kurac. Ubrzo je počeo da je tuca sa strane, čvrsto je zagrlivši i stavljajući joj ruku na usta kako bi bila što tiša. Mnogo je bio napaljen i nedugo zatim je svršio u kondom i izvadio kurac iz nje. Medjutim, tada je nastupilo nešto što je prvi put doživela sa njim. Nemanja je iskorišten kondom pun sperme sasuo u njena usta! Rekla mi je da se grozno osećala, da mu je sperma bila baš gorka, a još je osećala njegov prejak miris znoja jer se nisu ni okupali nakon dolaska sa plesa. Priznala mi je da se osetila kao kurva koju je neko iskoristio ali ju je istovremeno to strašno napalilo. Vremenom je zavolela njegov ukus sperme ali kaže da nikad neće zaboraviti taj prvi put kada je ceo kondom pun sperme Nemanja istrrsao u njena usta...


Tagovi: