Sex Oglasi

Autor Tema: PRAVILA FORUMA BLUDNICE.COM  (Pročitano 53303 puta)

bludnica

  • Administrator
  • *****
  • Poruke: 171
  • Pol: Žena
    • Teme korisnika u ovom forumu
PRAVILA FORUMA BLUDNICE.COM
« poslato: 03-05-2008, 01:22:51 »

Dobro došli na naš forum!

Forum bludnice.com je potpuno besplatan i namenjen dobroj zabavi. Sve što je potrebno je da se registrujete i ceo forum postaje dostupan za gledanje i komentarisanje. Registracija je uvedena prvenstveno radi zaštite od ulaska mlađih od 18 godina na sajt.Poštujte pravilnik bludnice foruma, što znači:


Ovaj forum nije prikladan za osobe mlađe od 18 godina!
Korisnici koji objavljuju komentare i materijal odgovorni su moralno, imovinski i krivično za njihov sadržaj.
Nemojte vređati sagovornike ili osobe o kojima se priča. Sve se može reći, ako ne lepim, a ono bar pristojnim rečnikom.
Nemojte objavljivati snimke maloletnih osoba, snimke silovanja, seksa sa životinjama ili drugih krivičnih dela.
Nemojte postavljati fotografije skinute sa tuđih facebook naloga i drugih društvenih mreža. Nemate pravo da bez njihovog odobrenja postavljate te fotografije na druge sajtove, a naročito nema smisla da ih postavljate na adult sajtove poput ovog.
Nemojte objavljivati lične podatke osoba o kojima pričamo, tipa: adrese, brojeve telefona, i slično.
Nemojte objavljivati svoje lične podatke na forumu (adresu, broj telefona, e-mail...) zbog Vaše lične sigurnosti. Ukoliko ipak to želite, možete ostaviti te podatke samo u kategoriji LIČNI EROTSKI OGLASI - UPOZNAVANJE PREKO INTERNETA, i to činite na svoju odgovornost.
U kategoriji LIČNI EROTSKI OGLASI - UPOZNAVANJE PREKO INTERNETA nemojte postavljati više od jednog oglasa.
Zabranjeno je postavljanje oglasa koji navodi na prostituciju, u bilo kom obliku.
Nemojte otvarati više od jednog naloga.
Isključite "Caps Lock" na tastaturi prilikom pisanja.Nemojte pisati rečenice velikim slovima jer se taj način, prema internet bontonu, smatra vikanjem, a to ovde nije dobrodošlo.
Nemojte slati besmislene i bespotrebne komentare, skretati sa teme, slati više komentara za redom, samo smajliće bez komentara i slično.
Vodite računa gde i na koji način postavljate pitanja i gde postavljate temu, pogledajte da li se o određenoj temi, ili osobi već govorilo u nekoj temi.
Prilikom pokretanja nove teme vodite računa da temi koju pokrećete date smislen naslov, kako bi ostali korisnici mogli da iz samog naslova zakljuce o čemu se radi u temi koju pokrećete. Nikako temu ne naslovljavajte sa "Imam jedno pitanje", "Da li znate..." i slično.
Pišite isključivo na Srpskom, Hrvatskom, Bosanskom, Crnogorskom, Makedonskom ili Slovenačkom jeziku. To važi i za naslovljavanje tema.
Nemojte započinjati temu zbog dve tri fotografije koje želite da podelite. Koristite za to neku od ponuđenih tema.
Nemojte za redom slati veći broj poruka. Forumi su dijaloška forma komunikacije, a ne monolozi.
Nakon što postujete poruku, imaćete na raspolaganju 10 minuta u okviru kojih ćete moći, naknadno da izmenite sadržaj poruke koristeći opciju "Izmeni"
Vodite računa šta pišete i koje slike postavljate jer se teme i postovi neće brisati.
Ako administratori uklone neku temu, neki komentar ili neki prilog (fajl) uz komentar, budite sigurni da je postojao valjan razlog za takvim postupkom. Ako želite, obratite se administratoru ili uredniku (privatnom porukom) da Vam obrazloži zašto je uklonio temu, komentar ili prilog.
Ako nekom direktno odgovarate koristite mogućnost citiranja poruka ili barem jasno naglasite da je odgovor upućen određenom korisniku ali nemojte citirati prethodni post u toj temi.
Članovi koji se nikada nisu oglasili na forumu a koriste privatne poruke za kontaktiranje drugih članova foruma i uznemiravaju ih, na svaku pritužbu administratoru biće banovani ili obrisani sa foruma.
Zabranjeno je ignorisanje i vređanje moderatora i administratora ovog sajta. Takođe, zabranjeno je stavljati ih na spisak ignorisanja u opcijama privatnih poruka.
Nemojte postavljati linkove ka svojim sajtovima ili se na bilo koji način reklamirate a da se prethodno niste konsultovali sa administratorima foruma.
Teme, odgovore ili snimke koje je administrator obrisao ne postavljajte ponovo.
Sajt "bludnice.com" zadržava pravo da zadrži svaki poslat sadržaj u bilo kojem obliku (pisani, slikovni ili video materijal) na svojim stranicama. Član nema pravo da briše svoj celokupan učinak na forumu jer se time remeti tok diskusije i atmosfera na forumu, i to će biti sprečeno i sankcionisano od strane Tima Bludnice Foruma. Korisnici nemaju pravo da traže da se njihov nalog obriše. Ako ne želite dolaziti - nemojte, ako ne želite pisati - nemojte.
Administratori i urednici foruma zadržavaju sva prava da uklone svaki uvredljiv i na bilo koji drugi način neodgovarajući sadržaj sa foruma, da izdaju zabranu daljeg učešća na forumu članu koji se ne drži ovih pravila, a da na zahtev službenih organa dostave sve raspoložive podatke o članu foruma.


 

GoogleTagged